Aleja Pokoju 83, ATAL - etap IIIA - Zamiana rezerwacji mieszkań

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Mariam

Aleja Pokoju 83, ATAL - etap IIIA - Zamiana rezerwacji mieszkań

Postautor: Mariam » 24 wrz 2019, 12:08

Witam,

Mam zrobioną rezerwację mieszkania w jednym z dwóch bloków inwestycji przy Alei Pokoju 83, etap IIIA.
Rezerwacja dotyczy mieszkania w dużym metrażu na ostatnim piętrze jednego z budynków.
Chcę zamienić mieszkanie na inne w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priv.

Pozdrawiam.

Fantasmagorie

Re: Aleja Pokoju 83, ATAL - etap IIIA - Zamiana rezerwacji mieszkań

Postautor: Fantasmagorie » 24 wrz 2019, 15:26

Zdradzisz jakim cudem udało Ci się zarezerwować to mieszkanie?

Mariam

Postautor: Mariam » 24 wrz 2019, 15:44

Jasne... po spotkaniu u dewelopera, rozmowach itp....poszłam za jego radą i trzymałam rękę na pulsie, tj. sprawdzałam stronę internetową średnio 4 razy dziennie i trzymałam kciuki, aby ktoreś z ciekawszych mieszkań cudem sie zwolniło.
I po dłuższym czasie w końcu sie udało...
Teraz liczę na to, że ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja tzn. ma upatrzone mieszkanie...ale zarezerwowane inne... ( równie fajne - ale jednak nie to... konkretne, wybrane :).
Jeśli tak - to proszę o kontakt na priv.
( interesuje mnie mieszkanie w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż).

trabel

Postautor: trabel » 24 wrz 2019, 15:52

Jesli dobrze pamietam ogloszono sprzedaz mieszkan w czwartek okolo godziny 13, nastepnego dnia o 8 bylem zarezerwowac - ponad 1/3 mieszkan byla juz zarezerwowana

Mariam

Postautor: Mariam » 24 wrz 2019, 15:57

Zgadza sie..tez to pamietam. W pierwszym tygodniu wszystkie mieszkania o mniejszym metrażu zostały juz zarezerwowane ( zapewne wiekszosc w celach inwestycyjnych). A bez umówionego spotkania nie było nawet szans na dostanie się na spotkanie..a zatem i rezerwację...szok.

kmkiq

Postautor: kmkiq » 24 wrz 2019, 16:18

cos zmyslacie. ja rano w piatek bylem i zarezerwowalem mieszkanie 50 metrowe bez umowionego terminu, prosto z ulicy. Caly pion takich mieszkan byl jeszcze wolny. Zajete byly mieszkania 38 metrowe juz w czwartek 22.08 (i jak mniemam miejsca postojowe zewnetrzne tez).

Teraz sie zwalniaja - np sa 3 mieszkania ok 50metrowe wolne w budynku A1 (a byly zajete). Ciekawe za ile znikna i czy porezygnuja ludzie.

Mariam

Postautor: Mariam » 24 wrz 2019, 23:26

Niestety mnie bez umówionego terminu nie udało się dostać....ale jak widzę może po prostu na zły dzień/godzinę trafiłam ;) ?

Ponawiam główny temat tego postu:
Zamienię rezerwację mieszkania w dużym metrażu na ostatnim piętrze jednego z dwóch budynków - etap IIIA.
Zamiana dotyczy mieszkania w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priv.

Fantasmagorie

Postautor: Fantasmagorie » 26 lis 2019, 13:02

Hej Mariam,

i jak? Udało Ci się zamienić?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”