Design

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Nowa 5 Dzielnica, za którą odpowiada deweloper Centrum Nowoczesnych Technologii. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
Julie

Design

Postautor: Julie » 21 paź 2018, 23:43

Witam :) nie wiem jak Wy, ale ja nadal nie mam pomysłu na niektóre pomieszczenia.. Czy ktoś już projektował wnętrze? Może kogoś chcecie polecić?

Inwestorem

Re: Design

Postautor: Inwestorem » 26 paź 2018, 13:37

Trza brać standardy;) : biała kuchnia , drewniany blat plastikowe kubelkowe krzesła, szara sofa itd. To już jest tak nudne że bardziej się nie znudzi:) jedyny problem będzie jak w takim mrowkowcu ktoś pomyli pietra i wejdzie nie do tego m3:) a tu obca żona/mąż

marcinkowalski

Postautor: marcinkowalski » 28 paź 2018, 16:04

Albo trochę pogrzebać w necie :D
deccoria.pl/artykuly/okiem-eksperta/okiem-eksperta-kabina-brodzik-wanna-czy-moze-jeszcze-cos-innego-o-rozwiazaniach-lazienkowych-i-o-tym-jak-dopasowac-je-do-swojej-lazienki-32-3968

homebook.pl/ideabooki/25146_jak-urzadzic-male-mieszkanie-sprawdzone-triki
Ostatnio zmieniony 28 paź 2018, 16:18 przez marcinkowalski, łącznie zmieniany 1 raz.

marcinkowalski

Postautor: marcinkowalski » 28 paź 2018, 16:08

Zastanawiam się nad ogrzewaniem podłogowym w łazience ...

muratordom.pl/instalacje/ogrzewanie-podlogowe/ogrzewanie-podlogowe-wodne-elektryczne-w-lazince-aa-TkBZ-TyXN-NC9i.html

Inwestorem

Postautor: Inwestorem » 02 lis 2018, 9:23

marcinkowalski pisze:Zastanawiam się nad ogrzewaniem podłogowym w łazience ...

muratordom.pl/instalacje/ogrzewanie-podlogowe/ogrzewanie-podlogowe-wodne-elektryczne-w-lazince-aa-TkBZ-TyXN-NC9i.html

W małej łazience a tam większych nie ma; troche zbędne jest instalować podłogowe przy zainstalowanym już recznikowcu...pisze z doświadczenia (mam łazienki z podłogowka i grzejnikami drabinkowymi: recznikowiec musi grzać bo inaczej ręczniki nie schna a podłogowe sprawia że ciągle jest za gorąco, więc ciągle steruje albo wyłączam podlogowke)... w dodatku tu w łazienkach nie ma okien wiec jak będzie za gorąco to nie ma jak szybko obniżyć temp.a plytki długo trzymają cieplo...

Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”