Niedziałający domofon blok 53D / Nowa 5 Dzielnica Kraków
Niedziałający domofon blok 53D / Nowa 5 Dzielnica Kraków
Witam czy są jakieś informacje dlaczego nie działa domofon w bloku a4? Czy jest to chwilowy problem czy to zgłosić a jeśli tak to komu?
Re: Niedziałający domofon blok 53D / Nowa 5 Dzielnica Kraków
Witam. Miałem problem z domofonie. Zadzwoniłem pod numer podany na stronie zarządcy (kontur) lecz musiałem zgłosić to na email. Są dwie przypadłości: nie działa domofon (otwieranie, i głos) i dzwonek przy drzwiach, drugi problem to niedziałający tylko domofon. Ja miałem ten drugi przypadek - zaszła konieczność zaprogramowania. Bardzo szybko się umówili na wizytę i zrobili.
Re: Niedziałający domofon blok 53D / Nowa 5 Dzielnica Kraków
misio112 pisze:Witam. Miałem problem z domofonie. Zadzwoniłem pod numer podany na stronie zarządcy (kontur) lecz musiałem zgłosić to na email. Są dwie przypadłości: nie działa domofon (otwieranie, i głos) i dzwonek przy drzwiach, drugi problem to niedziałający tylko domofon. Ja miałem ten drugi przypadek - zaszła konieczność zaprogramowania. Bardzo szybko się umówili na wizytę i zrobili.
bardzo dziękuje za odpowiedź
Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”