Części wspólne jakimi są klatki schodowe, w okresie długiego weekendu majowego są ogrzewane na maxa. Na mojej klatce w budynku 53 c temperatura przekraczała 30 st. Niestety nie wiem od jakiego czasu stan ten trwa, gdyż dość rzadko bywam w mieszkaniu. Sprawdźcie inne klatki. Kaloryferów nie da się dotknąć.
Nasze pieniądze..
[Bud. 53c] Kaloryfery na klatkach schodowych włączone na max - Nowa 5 Dzielnica
Re: [Bud. 53c] Kaloryfery na klatkach schodowych włączone na max - Nowa 5 Dzielnica
to może wyjmij wtyczkę lub przekręć teromostat na zero =- płacimy za to wszyscy
Re: [Bud. 53c] Kaloryfery na klatkach schodowych włączone na max - Nowa 5 Dzielnica
Ha Ha tak też zostało zrobione, myślałam raczej o innych klatkach....

super, dzięki ja póki co jestem daleko i nie zaglądam tam
W majowy weekend coś chyba było nie tak z ogrzewaniem. Ja przyjechałem na mieszkanie w sobotę, odkręciłem kaloryfery bo było chłodno , po dwóch godzinach skręciłem ale nadal grzały. W niedziele nie można było ich skręcić żeby nie grzały . Mimo ustawienia termostatów w pozycji 2 (taka jest najmniejsza) kaloryfery były cały czas ciepłe. Dopiero wieczorem przestały grzać.
Re: [Bud. 53C] Kaloryfery Na Klatkach Schodowych Włączone Na MAX - Nowa 5 Dzielnica
Dzięki za interwencję! 

Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”