Zimne grzejniki / niedziałające grzejniki w nowym mieszkaniu - Nowa 5 Dzielnica
-
Zimne grzejniki / niedziałające grzejniki w nowym mieszkaniu - Nowa 5 Dzielnica
Witam, chciałem zapytać, czy ma/miał ktoś może problem z tym, że grzejniki nie grzeją? Zostały one odpowietrzone, sprawdzone i dalej nic. Mieszkanie jest nowe, znajduje się na czwartym piętrze. Na korytarzu grzejniki są ciepłe, na niższych piętrach również. Wszystkie zawory na korytarzu są odkręcone. Co zrobić?
Re: Zimne grzejniki / niedziałające grzejniki w nowym mieszkaniu - Nowa 5 Dzielnica
Maciekkk10 pisze:Witam, chciałem zapytać, czy ma/miał ktoś może problem z tym, że grzejniki nie grzeją?
A zawory pod samym grzejnikiem sprawdziłeś, są odpowiednio ustawione - tak, żeby był przez nie przepływ?
-
Re: Zimne grzejniki / niedziałające grzejniki w nowym mieszkaniu - Nowa 5 Dzielnica
Tak, generalnie kontaktowałem się w tej sprawie z konserwatorem, wszystko było sprawdzane parokrotnie. Grzejniki może nie są zimne, a letnie, ale zdecydowanie odbiegają od temperatury na korytarzach. Dodatkowo jeden z robotników pokazał nam, którą rurę sprawdzać na korytarzu, ponieważ od niej idzie ciepło i grzejniki powinny mieć tę samą temperaturę w mieszkaniu, jednak u nas nie mają.
Witam, czy problem został jakoś rozwiązany? Mamy identyczny problem, jeśli to możliwe to prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam
)

julka123 pisze:Witam, czy problem został jakoś rozwiązany? Mamy identyczny problem, jeśli to możliwe to prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam)
A który to jest nr budynku czy nie przypadkiem 53G ?
traker pisze:julka123 pisze:Witam, czy problem został jakoś rozwiązany? Mamy identyczny problem, jeśli to możliwe to prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam)
A który to jest nr budynku czy nie przypadkiem 53G ?
Działają już te grzejniki prawidłowo ? czy nie ?

Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”