Hej,
Czy był ktoś na wczorajszym spotkaniu z Zarządcą? Jeśli tak, to przekażcie proszę jakie tematy były poruszane.Nie jestem z Krakowa więc nie miałem możliwości uczestniczenia w spotkaniu.
Spotkanie z Zarządcą Wspólnoty Mieszkaniowej 16.05.2019 - Nowa 5 Dzielnica
Re: Spotkanie z Zarządcą Wspólnoty Mieszkaniowej 16.05.2019
Student pisze:Hej,
Czy był ktoś na wczorajszym spotkaniu z Zarządcą? Jeśli tak, to przekażcie proszę jakie tematy były poruszane.Nie jestem z Krakowa więc nie miałem możliwości uczestniczenia w spotkaniu.
Dlaczego tak dużo płacimy za zasiedlenie i utrzymanie części wspólnych i o tym dlaczego naprawy trwają tak wolno. Generalnie nic ważnego.
-
wat? jakim spotkaniu z zarządcą? gdzie była jakaś informacja o tym?
Dzięki, A czy poruszany był temat możliwości rozliczania wody ciepłej i zimnej zgodnie ze zużyciem a nie ryczałtowo ?
nazwa_uzytkownika pisze:wat? jakim spotkaniu z zarządcą? gdzie była jakaś informacja o tym?
na tablicy ogłoszeń np
Student pisze:Dzięki, A czy poruszany był temat możliwości rozliczania wody ciepłej i zimnej zgodnie ze zużyciem a nie ryczałtowo ?
nie, ale w takich sprawach indywidualnych to lepiej pisać maile. Oni dość sprawnie odpisują.
dlaczego nie było informacji mailem?
Witam wszystkich
Ja nie miałem żadnej informacji na maila ani na tablicy ogłoszeń w budynku 53D. Wiecie może gdzie się odbyło to spotkanie ??
Powinna być też informacja w garażu o takich spotkaniach bo nie każdy korzysta z wyjścia głównego.
Ja nie miałem żadnej informacji na maila ani na tablicy ogłoszeń w budynku 53D. Wiecie może gdzie się odbyło to spotkanie ??
Powinna być też informacja w garażu o takich spotkaniach bo nie każdy korzysta z wyjścia głównego.
Spotkanie odbyło się w garażu na poziomie -1 w budynku 53C. Ale nie wiem czy dotyczyło tylko bloku 53c czy innych także.
Spotkania z Zarządem każdy blok ma w innym terminie. Jeśli chodzi o budynek 53D spotkanie odbędzie się 29.05.2019 o godzinie 18 w garażu na poziomie -1. Informacja jest na tablicy informacyjnej jak i na stronie kontura po zalogowaniu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”