Pismo CORDIA o opóźnieniu inwestycji - co o tym wszystkim sądzicie? / Lema 15
Re: Pismo CORDIA o opóźnieniu inwestycji - co o tym wszystkim sądzicie? / Lema 15
Mnie mowili koniec czerwca, ale mamy lipiec- wiec chyba im nie wyszlo....Na . chwialili się uzyskaniem pozwolenia na użytkowanie, ale poki co, oficjalny mail do nas też nie poszedl- przynajmniej ja nic nie dostałam...
Re: Pismo CORDIA o opóźnieniu inwestycji - co o tym wszystkim sądzicie? / Lema 15
Anna1234 pisze:Mnie mowili koniec czerwca, ale mamy lipiec- wiec chyba im nie wyszlo....Na . chwialili się uzyskaniem pozwolenia na użytkowanie, ale poki co, oficjalny mail do nas też nie poszedl- przynajmniej ja nic nie dostałam...
Potwierdzam Supernova uzyskała pozwolenie na użytkowanie także za chwilę otrzymamy korespondencję z ostatnią ratą do zapłaty. Inwestycja jest już gotowa, został jedynie ochroniarz oraz ogrodnicy, którzy dbają o rosnącą zieleń.
Anna1234 pisze:Mnie mowili koniec czerwca, ale mamy lipiec- wiec chyba im nie wyszlo....Na . chwialili się uzyskaniem pozwolenia na użytkowanie, ale poki co, oficjalny mail do nas też nie poszedl- przynajmniej ja nic nie dostałam...
dzięki Ania ja dokładnie to samo, pozostaje czekać

Wróć do „Supernova (Lema 15) Kraków od Cordia - forum mieszkańców osiedla”