Termin odbioru mieszkań w inwestycji Ogrody Lubocza
Termin odbioru mieszkań w inwestycji Ogrody Lubocza
Witam. Dzisiaj dostaliśmy informację od p. Gibuły, iż przewidywany termin odbioru mieszkań to nie wcześnieniej niż lipiec.
Re: Termin odbioru mieszkań w inwestycji Ogrody Lubocza
W środę dzwoniłem do p. Gibuły i twierdził że w połowie kwietnia zaczynają z kostką i do końca czerwca się wyrobią
Witam
A czy rozmawiał Pan o planowanym oddaniu coś mówili ?
A czy rozmawiał Pan o planowanym oddaniu coś mówili ?
Witam Wszystkich. wszystkim powiedzieli to samo, Początek Lipca, z tego co się orientuję i patrząc z perspektywy budowlańca i właściciela mieszkania na osiedlu
Sprawa wygląda tak że Kostkę kładą panowie z Ukrainy i Polacy, Dzisiaj tam byłem i z tego co widać hmmmm nie zapowiada się na początek Lipca, ogródki rozkopane, Teren słabo odwodniony stoi woda mimo upału, Kostka pozostawia wiele do życzenia mam nadzieje że to poprawią, Jeśli ktoś chcę szczegółowe Wiadomość to Priv jestem na budowie dzień w dzień mam też zdjęcia z przeprowadzonych prac. Pozdrawiam
Sprawa wygląda tak że Kostkę kładą panowie z Ukrainy i Polacy, Dzisiaj tam byłem i z tego co widać hmmmm nie zapowiada się na początek Lipca, ogródki rozkopane, Teren słabo odwodniony stoi woda mimo upału, Kostka pozostawia wiele do życzenia mam nadzieje że to poprawią, Jeśli ktoś chcę szczegółowe Wiadomość to Priv jestem na budowie dzień w dzień mam też zdjęcia z przeprowadzonych prac. Pozdrawiam
Witam wszystkich też jestem jednym z właścicieli mieszkania może spróbujemy wspólnie aby klucze zostały nam przekazane w lipcu na początku oczywiście z brakiem możliwości zamieszkania napiszemy wspólne oświadczenie że chcemy już zacząć pracę wykonczeniowe w razie jakiś pytań proszę o kontakt telefoniczny mój numer telefonu to 530824525
Wróć do „Ogrody Lubocza od April Development - forum mieszkańców osiedla”