Stan dróg, stan chodników, stan infrastruktury w Krakowie / drogi, chodniki, infrastruktura Kraków - opinie na forum
Stan dróg, stan chodników, stan infrastruktury w Krakowie / drogi, chodniki, infrastruktura Kraków - opinie na forum
Co myślicie o stanie i frastruktury w Krakowie? Chodzi mi o drogi, chodniki, linie tramwajowe, szkoły, baseny itp. Mam wrażenie, że po kilku latach, w których było widać postęp, ostatnio znów zaczęło robić się gorzej.
Re: Stan dróg, stan chodników, stan infrastruktury w Krakowie / drogi, chodniki, infrastruktura Kraków - opinie na foru
Tu zapadnięty odpływ kanalizacji burzowej w ciągu ul. Stella-Sawickiego na przystanku. Ten kawałek drogi był nie tak dawno remontowany, później na remoncie był remont czyli zrobiono łatę, i tak się zepsuło więc postawili słupek, który i tak częściowo zniknął i została po nim tylko podstawa. A do tego wszystkiego odpływ i tak jest zatkany więc stoi w nim wielka kałuża

Mam wrażenie że mnie tak powinno wyglądać zajmowanie się miejską infrastrukturą w Krakowie.

Mam wrażenie że mnie tak powinno wyglądać zajmowanie się miejską infrastrukturą w Krakowie.
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”