pawel111 pisze:Słabe te Wasze fotki - dodaję fotkę z mieszkania, które wynajmowałem niedawno na Mitkowiskiego
Zaparowala Ci soczewka w obiektywie

pawel111 pisze:Słabe te Wasze fotki - dodaję fotkę z mieszkania, które wynajmowałem niedawno na Mitkowiskiego
lesnydzbanek pisze:Jeden telefon do straży miejskiej i zjawią się u typa sprawdzić jakim syfem pali. Przetestowane na sąsiedzie przygłupie, który palił chyba oponami.
Master pisze:Tak się zastanawiam, czy można mówić o tym, gdzie w Krakowie jest najlepsze powietrze, najmniej smogu, a gdzie powietrze jest najgorsze, jeżeli oczywiście można tu mówić o jakichś różnicach. Z tego co widziałem po różnych mapkach, to chyba najgorzej jest w gminach wokół Krakowa, ale w całym mieście jest raczej podobnie źle. Jak myślicie, warto się tym kierować szukając mieszkania, czy to zupełnie nie ma sensu?
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości