Budowa III etapu osiedla City Vibe - River View w Krakowie - zdjęcia / informacje / opinie

Forum mieszkańców City Vibe w Krakowie (Myśliwska 68), którego budowniczym jest deweloper Develia (wcześniej Nexity). Opinie, wybór mieszkania, lokalizacja, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
BMX

Re: Budowa III etapu osiedla City Vibe - River View w Krakowie - zdjęcia / informacje / opinie

Postautor: BMX » 29 gru 2025, 15:05

To, co mi się podoba, to te wąskie loggie przy tych dużych oknach. Z tego, co pamiętam, to do tych mieszkań przynależą jeszcze dodatkowe balkony, a tu po prostu tak cofnięte jest okno.

Obrazek

Super, że można wyjść, odetchnąć, ale nie zmieści się tam rower albo opony samochodowe ; )

Obrazek

Blok ma taki kształt, widać też że teren przy nim został już zagospodarowany, m.in. jest sporo stojaków na rowery.

BMX

Re: Budowa III etapu osiedla City Vibe - River View w Krakowie - zdjęcia / informacje / opinie

Postautor: BMX » 29 gru 2025, 15:09

Tak się zastanawiam, co stanie się z tymi drzewami, one mi wyglądają na owocowe, więc pewnie długo tam nie postoją.

Obrazek

W ogóle zastanawia mnie, jaka będzie przyszłość tej działki, czy ona pójdzie pod zabudowę, a jeśli tak, to kiedy i czym?

Obrazek

Wzdłuż bloków, od zewnątrz osiedla są tu miejsca postojowe i drogi dojazdowe.

BMX

Postautor: BMX » 29 gru 2025, 15:10

No i adres tego bloku, to ul. Myśliwska 66E

Obrazek

Trochę mylące, to jednak od ul. Myśliwskiej, to jest kawałek, ale to pewnie nie robi mieszkańcom jakiejś większej różnicy,

Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”