Budowa III etapu osiedla City Vibe - River View w Krakowie - zdjęcia / informacje / opinie

Forum mieszkańców City Vibe w Krakowie (Myśliwska 68), którego budowniczym jest deweloper Develia (wcześniej Nexity). Opinie, wybór mieszkania, lokalizacja, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
BMX

Re: Budowa III etapu osiedla City Vibe - River View w Krakowie - zdjęcia / informacje / opinie

Postautor: BMX » 29 gru 2025, 15:05

To, co mi się podoba, to te wąskie loggie przy tych dużych oknach. Z tego, co pamiętam, to do tych mieszkań przynależą jeszcze dodatkowe balkony, a tu po prostu tak cofnięte jest okno.

Obrazek

Super, że można wyjść, odetchnąć, ale nie zmieści się tam rower albo opony samochodowe ; )

Obrazek

Blok ma taki kształt, widać też że teren przy nim został już zagospodarowany, m.in. jest sporo stojaków na rowery.

BMX

Re: Budowa III etapu osiedla City Vibe - River View w Krakowie - zdjęcia / informacje / opinie

Postautor: BMX » 29 gru 2025, 15:09

Tak się zastanawiam, co stanie się z tymi drzewami, one mi wyglądają na owocowe, więc pewnie długo tam nie postoją.

Obrazek

W ogóle zastanawia mnie, jaka będzie przyszłość tej działki, czy ona pójdzie pod zabudowę, a jeśli tak, to kiedy i czym?

Obrazek

Wzdłuż bloków, od zewnątrz osiedla są tu miejsca postojowe i drogi dojazdowe.

BMX

Postautor: BMX » 29 gru 2025, 15:10

No i adres tego bloku, to ul. Myśliwska 66E

Obrazek

Trochę mylące, to jednak od ul. Myśliwskiej, to jest kawałek, ale to pewnie nie robi mieszkańcom jakiejś większej różnicy,

KlientS

Postautor: KlientS » 27 maja 2026, 14:28

Co ciekawe, deweloper zdecydował się tu zrobić klasyczne okna, a nie takie od podłogi. Teraz coraz rzadziej się widuje to, co kiedyś było standardem.

Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”