Sąsiedztwo stacji benzynowej a mieszkanie na osiedlu City Vibe w Krakowie

Forum mieszkańców City Vibe w Krakowie (Myśliwska 68), którego budowniczym jest deweloper Develia (wcześniej Nexity). Opinie, wybór mieszkania, lokalizacja, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
plaszak

Sąsiedztwo stacji benzynowej a mieszkanie na osiedlu City Vibe w Krakowie

Postautor: plaszak » 13 gru 2022, 12:46

Vilyar pisze:Obrazek

Wydaje sie ze srodkowych mieszkan calkiem spora odleglosc dzieki dziedzincowi, ale te na rogach faktycznie maja gorzej :P

A pokażesz jakieś zdjęcie pokazujące nieco wyżej? Chciałbym zobaczyć, jak z tej perspektywy wygląda ta stacja benzynowa:

Obrazek

Ona jest w jakiś sposób uciążliwa? Widziałem, że wokół niej powstał jakiś parking dla tirów, widziałem ich tam chyba kilkanaście. Jak to wygląda z perspektywy osiedla?

Vilyar

Re: Sąsiedztwo stacji benzynowej a mieszkanie na osiedlu City Vibe w Krakowie

Postautor: Vilyar » 13 gru 2022, 13:35

plaszak pisze:
Vilyar pisze:Obrazek

Wydaje sie ze srodkowych mieszkan calkiem spora odleglosc dzieki dziedzincowi, ale te na rogach faktycznie maja gorzej :P

A pokażesz jakieś zdjęcie pokazujące nieco wyżej? Chciałbym zobaczyć, jak z tej perspektywy wygląda ta stacja benzynowa:

Obrazek

Ona jest w jakiś sposób uciążliwa? Widziałem, że wokół niej powstał jakiś parking dla tirów, widziałem ich tam chyba kilkanaście. Jak to wygląda z perspektywy osiedla?

Nie robilem zdjecia tak wysoko, jak bede nastepnym razem to postaram sie cos ustrzelic, o ile nie zapomne :)

plaszak

Re: Sąsiedztwo stacji benzynowej a mieszkanie na osiedlu City Vibe w Krakowie

Postautor: plaszak » 13 gru 2022, 22:31

Vilyar pisze:jak bede nastepnym razem to postaram sie cos ustrzelic, o ile nie zapomne : )

To ja chętnie zobaczę, jak to wygląda z tej perspektywy, choć odległość od tej stacji jest chyba spora. Niemniej ona wprowadza chaos w tej okolicy.

Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”