optimistic pisze:Mieszkałam już przy drodze szybkiego ruchu i oczywiście auta słychać, ale nie było to wcale jakoś bardzo uciążliwe, po prostu normalne życie w mieście. Tutaj przynajmniej okolica i bliskość parku rekompensuje wszystko
Jakiego parku?
optimistic pisze:Mieszkałam już przy drodze szybkiego ruchu i oczywiście auta słychać, ale nie było to wcale jakoś bardzo uciążliwe, po prostu normalne życie w mieście. Tutaj przynajmniej okolica i bliskość parku rekompensuje wszystko
LinaSWE pisze:optimistic pisze:Mieszkałam już przy drodze szybkiego ruchu i oczywiście auta słychać, ale nie było to wcale jakoś bardzo uciążliwe, po prostu normalne życie w mieście. Tutaj przynajmniej okolica i bliskość parku rekompensuje wszystko
Jakiego parku?
Jerry pisze:Nowo powstały park Duchacki. Mały ale wyjątkowe zagospodarowanie przestrzeni, dla osób z dziećmi w wózku czy starszymi bardzo fajne miejsce.
bon pisze:Jerry pisze:Nowo powstały park Duchacki. Mały ale wyjątkowe zagospodarowanie przestrzeni, dla osób z dziećmi w wózku czy starszymi bardzo fajne miejsce.
Ale jest szansa we miarę rozsądnym czasie dojść do tego parku z osiedla Bonarka Living, bo mi się wydaje, że to jednak nieco daleko.
Wróć do „Bonarka Living od Echo Investment - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości