Obecny stan osiedla / budowa osiedla Bonarka Living w Krakowie od Echo Investment
-
Obecny stan osiedla / budowa osiedla Bonarka Living w Krakowie od Echo Investment
Czy ktoś może posiada świeże zdjęcia z budowy osiedla?
Re: Obecny stan osiedla / budowa osiedla Bonarka Living w Krakowie od Echo Investment
dostępne ogólnie - poziom estakad samochodowych osiągnięty już wygląda
biznes.lovekrakow.pl/galerie/zdjecie/id/113608#photo
biznes.lovekrakow.pl/galerie/zdjecie/id/113608#photo
Re: Obecny stan osiedla / budowa osiedla Bonarka Living w Krakowie od Echo Investment
i jeszcze aktualniejsza galeria
investmap.pl/inwestycja/krakow-bonarka-living,13209.html#zdjecie511808

investmap.pl/inwestycja/krakow-bonarka-living,13209.html#zdjecie511808

-
Jak ma się sprawa z tymi torami? Czy są przewidywane jakieś ekrany akustyczne? Nie byłem jeszcze na miejscu i zastanawiam się jak mogą wpływać na komfort mieszkania.
-
PatrykTrav pisze:Jak ma się sprawa z tymi torami? Czy są przewidywane jakieś ekrany akustyczne? Nie byłem jeszcze na miejscu i zastanawiam się jak mogą wpływać na komfort mieszkania.
Z tego z wiem w planach jest tylko zasadzenie drzew. Nie martwiłbym się torami, są świeżo po remoncie, będąc na miejcu praktycznie nie słuchać przejeżdzających pociągów. Dużo więcej dźwięków generuje ul Turowicza. Osobiście nie jest to dla mnie w ogóle problemem, jest wiele plusów, które niwelują ten niuans.
Szkoda, że park tuż koło bonarki jest bardzo zaniedbany (popękane alejki, zapomniane małe boisko, niezabezpieczona dziura). Oby to się zmieniło, bo park ma potencjał na bardzo przyjemne miejsce.
-
A wiadomo, w których mieszkaniach ma zostać zwiększona izolacja akustyczna?
-
PatrykTrav pisze:A wiadomo, w których mieszkaniach ma zostać zwiększona izolacja akustyczna?
Z tego co pamiętam to na pewno większość z pierwszej klatki od strony torów (ja w tej cześci kupiłem, mam podwyższoną izolację akustyczną). Wystarczy przedzwonić do biura i zapytać.
No wow jestem pod wrazeniem szybkością budowania, ida jak burza. Rozumiem, ze ten w pelni wybudowany to budynek B, a ten co powstaje to ktory ?
Czy ktoś orientuje się jaki jest stan zaawansowania robót? Wiadomo coś o terminach oddania?
Wróć do „Bonarka Living od Echo Investment - forum mieszkańców osiedla”