Budowa osiedla Nowa Myśliwska w Krakowie od Budimex Nieruchomości (etap I) - zdjęcia / informacje
Budowa osiedla Nowa Myśliwska w Krakowie od Budimex Nieruchomości (etap I) - zdjęcia / informacje
Zdjęcia z inwestycji (czerwiec 2020)

Re: Budowa osiedla Nowa Myśliwska w Krakowie od Budimex Nieruchomości (etap I) - zdjęcia / informacje
Zdjęcia z inwestycji (lipiec 2020)

Re: Budowa osiedla Nowa Myśliwska w Krakowie od Budimex Nieruchomości (etap I) - zdjęcia / informacje
radik pisze:Zdjęcia z inwestycji (lipiec 2020)
Dawno nic nie wrzucałeś, więc ja się przeszedłem w okolice budowy, kawał bloku już stoi.

Widać, że budują już 6 piętro inwestycji, tu akurat widok od strony południowej.

Ciekawe czy te piękne reklamy na rogu pozostaną po tym, kiedy całe osiedle Nowa Myśliwska zostanie już wybudowane.

Od strony ulicy Myśliwskiej Budimex postawił tam niezłą ścianę, ale w sumie to północna strona, więc pewnie będą tu np. klatki schodowe itp.
BMX pisze:radik pisze:Zdjęcia z inwestycji (lipiec 2020)
Dawno nic nie wrzucałeś, więc ja się przeszedłem w okolice budowy, kawał bloku już stoi.
Widać, że budują już 6 piętro inwestycji, tu akurat widok od strony południowej.
Ciekawe czy te piękne reklamy na rogu pozostaną po tym, kiedy całe osiedle Nowa Myśliwska zostanie już wybudowane.
Od strony ulicy Myśliwskiej Budimex postawił tam niezłą ścianę, ale w sumie to północna strona, więc pewnie będą tu np. klatki schodowe itp.
Dzięki za zdjęcia! Z kiedy to?
Trabb pisze:Dzięki za zdjęcia! Z kiedy to?
Zdjęcia zrobione w piątek, więc w miarę aktualne, pewnie przez weekend dużo się nie zmieniło.
Ciekawe kiedy zacznie się budowa kolejnego etapu i ile potrwają roboty w najbliższym sąsiedztwie pierwszego etapu osiedla Nowa Myśliwska.
BMX pisze:Ciekawe kiedy zacznie się budowa kolejnego etapu i ile potrwają roboty w najbliższym sąsiedztwie pierwszego etapu osiedla Nowa Myśliwska.
Ktoś na tym forum pisał, że podobno sprzedaż drugiego etapu ma ruszać w II kwartale przyszłego roku, więc w sumie już na finiszu budowy pierwszego. Ciekawe kiedy będą burzyć te budynki w środku działki.
Podrzucam aktualne zdjęcie dla zainteresowanych.

Trabb pisze:Podrzucam aktualne zdjęcie dla zainteresowanych.
Szybko to idzie całkiem, kiedy robiłeś zdjęcie? Mnie nie było trochę czasu w okolicy, a tu takie zmiany.
To mogę się pochwalić, że w tym tygodniu wylewamy ostatni etap stropu nad siódmym piętrem. Główna konstrukcja budynku będzie zakończona.
BMX pisze:Szybko to idzie całkiem, kiedy robiłeś zdjęcie? Mnie nie było trochę czasu w okolicy, a tu takie zmiany.
Zdjęcie jest z niedzieli - 15/11