Inwestycja Park Gutenberga w Gdańsku od Bravo Developer - opinie na forum

Przykłady ciekawych inwestycji i osiedli mieszkaniowych budowanych w innych polskich miastach (Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin, Rzeszów, Olsztyn, Gdynia itp.) i województwach. Także ważne inwestycje infrastrukturalne.
MarekJ

Inwestycja Park Gutenberga w Gdańsku od Bravo Developer - opinie na forum

Postautor: MarekJ » 16 mar 2022, 10:12

Czy doszły do kogoś słuchy o nowej inwestycji „Park Gutenberga”? Przyglądałem się lokalizacji i bardzo mi odpowiada ze względu na szybki dojazd do centrum miasta. Zależy mi również na spokojnej i cichej okolicy. Apartamenty wyglądają dosyć prestiżowo, dlatego bardzo mnie zainteresowały.

kotkatarzyna

Re: Inwestycja Park Gutenberga w Gdańsku od Bravo Developer - opinie na forum

Postautor: kotkatarzyna » 21 mar 2022, 13:21

Wydaje mi się, że jednym z największych plusów jest lokalizacja apartamentów. Apartamenty Park Gutenberga nie są położone w mieście, lecz w bardzo bliskiej okolicy centrum miasta. Dla mnie jest to dużym plusem, gdzie w wieku 50 lat człowiek ucieka do spokojniejszych miejsc.
Załączniki
IMG_9225 — kopia.jpg
IMG_9225 — kopia.jpg (146.41 KiB) Przejrzano 7066 razy
IMG_9223 — kopia.jpg
IMG_9223 — kopia.jpg (137.47 KiB) Przejrzano 7066 razy
IMG_9222 — kopia.jpg
IMG_9222 — kopia.jpg (115.98 KiB) Przejrzano 7066 razy

Celinnka

Postautor: Celinnka » 04 kwie 2022, 13:20

Mogę polecić Apartamenty Park Gutenberga. Bliski znajomy zakupił swój apartament i nie potrafimy wyjść wraz z mężem z zachwytu. Projekt oraz wykończenie jest na najwyższym poziomie. Całość prezentuje się bardzo prestiżowo i luksusowo. Jesteśmy również pod wrażeniem okolicy, w której znajduje się apartament.

gdan

Postautor: gdan » 11 kwie 2022, 12:41

A jest gdzieś jakaś wizualizacja inwestycji Park Gutenberga albo zdjęcia zrealizowanego już budynku? Jak to wygląda oraz jak wpisuje się w otoczenie?

Beata_Trocka

Postautor: Beata_Trocka » 13 kwie 2022, 9:32

Osiedle przystań w Gdańsku, deweloper nazywa się Bravo Developer, kupiłam tam mieszkanie i jestem bardzo zadowolona :)

riczi

Postautor: riczi » 13 kwie 2022, 12:35

Hmmm, wszyscy po jednym wpisie, jacy to są zachwyceni... budzi podejrzenia ;) Tymczasem odpowiedzi na pytanie zadane powyżej o to, jak wygląda z zewnątrz i jak Park Gutenberga wpisuje się w otoczenie, brak.

Wróć do „Ciekawe inwestycje mieszkaniowe i inne w polskich miastach i województwach”