Powodzenia wszystkim, ale jednak marże deweloperów są kosmiczne, dla mnie to złodziejstwo....
![Smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Rafik33.op pisze:Cześć. Macie moze jakies przecieki o ile wyższe będą ceny mieszkań w budynku 6C? Zakladam ze bedą wyzsze chociażby ze względu na widoki - balkony wyzszych pięter nie sa z jednej strony przysłonięte żadnym innym blokiem...
plaszak pisze:Chyba przy większości mieszkań jest symbol "oferta specjalna", też mnie ciekawi, co kryje się pod tym hasłem.
DelightfulMuffin pisze:Mocno zastanawiam się nad ich ofertą bo Bagry wydają się fajną lokalizacją, jednak kupować nowe mieszkanie za tyle kasy tylko po to żeby prawie wszystkie ściany trzeba było przestawiać nie daje mi spokoju a z drugiej strony na co mi mieszkanie 67m2 jak sam korytarz ma 15m2. Byliśmy w jednym z oddanych budynktów żeby zobaczyć jak wyglądają części wspólne a także garaż i miejsca na rowery i niektóre miejsca postojowe całe były obłożone workami z gruzem bo pewnie nowi właściciele też musieli cały plan mieszkania zmieniać... no paranoja kto to projektował?
DelightfulMuffin pisze:niektóre miejsca postojowe całe były obłożone workami z gruzem bo pewnie nowi właściciele też musieli cały plan mieszkania zmieniać... no paranoja kto to projektował?
Wróć do „Mierzeja Wiślana Kraków od dewelopera Instal Kraków - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości