W mojej ocenie NOHO rzeczywiście trzyma wysoki standard, a to, co widać na miejscu, jest bardzo bliskie temu, co wcześniej pokazywano na wizualizacjach. Załączam kilka zdjęć z mojej ostatniej wizyty na inwestycji.
Z tego, co wiem, budynek ma już pozwolenie na użytkowanie z końcówki 2025 roku, więc odbiory mieszkań nie są już na etapie zapowiedzi - trwają od kilku miesięcy. Harmonogram wygląda na utrzymany, a kolejni właściciele odbierają lokale praktycznie co tydzień.
Jeśli chodzi o standard, byłam na miejscu kilka razy i moim zdaniem nie ma tu rozczarowania. Lobby z recepcją robi bardzo dobre wrażenie - trochę jak w butikowym hotelu. Korytarze są szerokie, windy ciche, a części wspólne są już wykończone i normalnie funkcjonują.
Oczywiście przy odbiorach zawsze warto bardzo dokładnie sprawdzić konkretny lokal, bo to osobny temat i tu mogą pojawić się indywidualne uwagi. Natomiast jeśli chodzi o sam budynek, części wspólne i ogólne wrażenie z inwestycji - wypada to naprawdę solidnie.
Gdyby ktoś chciał konkretne informacje albo porównanie z drugą inwestycją NOHO w Krakowie, czyli NOHO Monument na Krowodrzy przy ul. Wybickiego, chętnie podzielę się szczegółami w wiadomości prywatnej.

Iwona Bodziony - doradca rynku pierwotnego w Krakowie. Pomagam kupującym wybrać nowe mieszkanie: dla siebie, rodziny lub jako inwestycję. Analizuję lokalizację, układ, standard budynku, cenę, dostępność i potencjał inwestycyjny.
IwonaBodziony.pl