Hala Lipowa Kraków - food hall na Zabłociu - opinie na forum
Hala Lipowa Kraków - food hall na Zabłociu - opinie na forum
Czy ktos z Panstwa byl juz w Hal otwartej 31 lipca? Jak wrażenia? Podzielcie się opinia!
Re: Hala Lipowa Kraków - food hall na Zabłociu - opinie na forum
Hala urządzona całkiem przyjemnie, może nie ma jakiegoś powalającego wyboru restauracji, ale jest nieźle.

Wnętrze całkiem przyjemne, urządzone nowocześnie, mnie się podobało.

Na pewno warto zobaczyć, ciekawe ile jeszcze postoi ten stary biurowiec nad halą Lipowa.

Wnętrze całkiem przyjemne, urządzone nowocześnie, mnie się podobało.

Na pewno warto zobaczyć, ciekawe ile jeszcze postoi ten stary biurowiec nad halą Lipowa.
Całkiem długo, z tego co pamiętam to ma być wyremontowany i właśnie albo hotel tam ma być albo biura.
NeVeS pisze:Całkiem długo, z tego co pamiętam to ma być wyremontowany i właśnie albo hotel tam ma być albo biura.
Masz gdzieś może więcej informacji na ten temat? Albo podrzucisz namiar na jakieś szczegóły?
Tu link:
„Kolejny budynek Telpodu na Zabłociu zostanie odnowiony”
biznes.lovekrakow.pl/aktualnosci/kolejny-budynek-telpodu-na-zablociu-zostanie-odnowiony_40269.html
„Kolejny budynek Telpodu na Zabłociu zostanie odnowiony”
biznes.lovekrakow.pl/aktualnosci/kolejny-budynek-telpodu-na-zablociu-zostanie-odnowiony_40269.html
Sakowich pisze:„Kolejny budynek Telpodu na Zabłociu zostanie odnowiony”
Czy przypadkiem na forum nie ma już informacji o tym? Chyba gdzieś widziałem info o tym biurowcu i jego planowanej przebudowie.
Wróć do „Ciekawe miejsca w Małopolsce i Krakowie, które warto odwiedzić”