są jacyś chętni?
pewny zysk 40 tys, optymalny 80 tyś złotych
do podziału 50/50
wojdyla1980 pisze:są jacyś chętni?
do podziału 50/50
wojdyla1980 pisze:Kolejną minutę z życia poświęcę Ci jak chuchniesz w alkomat
Bas Kra pisze:wojdyla1980 pisze:są jacyś chętni?
do podziału 50/50
Mo0że będą negocjowac i remontowac takie ruiny jak :
otodom.pl/pl/oferta/2-pokojowe-mieszkanie-w-centrum-do-remontu-ID4sD0x
otodom.pl/pl/oferta/krakow-ul-krolewska-2-pok-logia-klimatyzacja-ID4qu5O
i ppotrzebują ze 100 kawałkow na powierzchowny remontek. Zrozumże człowieku, ze nie ma juz starych biednych dziadkow, sprzedajacych mieskznaia za grosze. "Stare biedner dziadki i babciue" mają najnowsze ajfony i kradną filmy z internetu, przgerywają emreryturę drapiac zdrapki w ounktach Lotto, marzą o wygranei i duzej kasie w życiu i znają dobrze ceny.
Fliperzy kupują mieskzania, ktorych ZWYKLI KUPUJĄCY NIE CHCĄ KUPIC> Bo to jets ich zadanie.
Kupisz taki syf dla siebie jak na zdjęciach powyżej? Nie kupisz. KUpoisz mieskzanie w bloku na starym Ruczaju, gdzie sćiany są opalone zapalniczkami przez złotą młodzież, a pod blokiem na łąwkach piją do nocy? Nie kupisz. Kupsiz mieskzanie zakredytowane kredytem frankowym na milion złotych, gdzie właściciele nie mają kasy i pętle na szyi? Nie kupisz, nie oszukuj mnie i siebie.
jeśli chcesz sprzedać jak w/w , to masz problem. to kupi tanio tylko fliper.
A poza tym, to wszyscy wsędzie chcą ckupić tanio i sprzedac drogo. Ścigasz ogloszenia o samochodach na OLX i wsżedzie w sieci?
Zastanawiam sie , po marnusjze czas na ten watek, zamiast zajac się zyciem/ rodziną/ pracą ? Kijem wisły nie zawrócisz, mowi stare przyslowei. I w tym przysłowie liczy się słowo kij. Nie masz srodkó na zawrcóenie wisły.
To musi być jakas prywtana zemsta. Odziedziłeśz mieskzanie po kimś? Chgciałeś długo i drogo opchnąć? Brat wolał taniej i szybciej i znalzł flipera? Ewdentnie motyw zemsty.
Mar G pisze:w tych ogłoszeniach zabawne są ceny.
wystawione wiosną 2024 - na szczycie cen - i powiszą jeszcze kolejne kilka wiosen z takimi cenami
wojdyla1980 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=cS23-HmbmYQ&t=143s&ab_channel=FilipKowarski
dzisiaj prawdziwy cymesik
"jeśli mieszkanie się nie sprzedaje, usuń dwa zdjęcia, podnieś cenę, i kupiec się znajdzie, to naprawdę działa"
//tak było nie zmyślam
"jeśli wszyscy mówią że jest kryzys, to ja nie słucham tych wiadomości, wtedy ten kryzys mnie nie dotyczy bo ja o nim nie słyszę"
//moja 3 letnia siostrzenica zasłaniała sobie oczy ręką i krzyczała "szukaj mnie" podczas zabawy w chowanego
"pani Aneta z Wrocławia" tym samym ląduje do top 3 moich ulubionych postaci z tego uniwersum![]()
i oczywiście raz na minutę że warto kupić szkolenie
wojdyla1980 pisze:
dzisiaj prawdziwy cymesik
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości