Terminy odbiorów mieszkań w inwestycji Prądnik Nowy w Krakowie
Re: Terminy odbiorów mieszkań w inwestycji Prądnik Nowy w Krakowie
Moje też dopiero na początek lutego. W mieszkaniu były błache usterki więc podejrzewam że taki termin sobie ustalili. Ciekawe czy ktoś odbierze jeszcze w styczniu.
no trochę z tym schodzi..
najbardziej mnie martwią wycieki, które pojawiły się w hali garażowej;(
sporo mieliście uwag do szyb/okien?
najbardziej mnie martwią wycieki, które pojawiły się w hali garażowej;(
sporo mieliście uwag do szyb/okien?
Ja w każdym oknie coś znalazłem - ale były to drobiazgi do naprawienia na miejscu - poza jednym oknem które wymagało całościowej wymiany (a propos okien: Wiecie może czy w ramach gwarancji przewidziana jest jedna bezpłatna regulacja w I roku użytkowania?)
Samo mieszkanie było ok. Uwag nie miałem poza 2 drobnymi. Generalnie jestem zadowolony.
O co chodzi z wyciekami w garażu?
Samo mieszkanie było ok. Uwag nie miałem poza 2 drobnymi. Generalnie jestem zadowolony.
O co chodzi z wyciekami w garażu?
Ja też miałem jedną poważna usterkę przy stolarce balkonowej. Zgłoszone przy odbiorze na początku listopada. Teraz mam informację, że nadal czekają na rozpatrzenie reklamacji przez producenta. Na rozpatrzenie reklamacji jest 14/30 dni. Nie wiem jakim trybem to idzie i jak to możliwe że w połowie stycznia sprawa nie jest zamknięta i wyjaśniona.
Na temat wycieków też nic nie słyszałem
PS. Czy udając się do Taurona o założenie licznika potrzebuję jakiś papier z odbioru? Bo wg. ich strony należy przynieść tylko uzupełniony wniosek.
Na temat wycieków też nic nie słyszałem

PS. Czy udając się do Taurona o założenie licznika potrzebuję jakiś papier z odbioru? Bo wg. ich strony należy przynieść tylko uzupełniony wniosek.
Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”