Osiedle Wilania Warszawa od Polnord - forum i opinie o inwestycji
Re: Wilania Warszawa od Polnord - opinie i forum inwestycji
Na jakim to jest teraz etapie?
Na stronce inwestycji widzalam ze zaczynają budowac, sama mysle o kupnie tam mieszkania zwłaszcza ze tych 3pokojowych nad którymi mysle jest sporo i metraże od malutkich do dużych, no nie wiem, musze jeszcze przemyslec ta kwestie
Re: Osiedle Wilania Warszawa od Polnord - forum i opinie o inwestycji
Ja też rozglądałam się za mieszkaniami na Wilanowie i mocno biorę pod uwagę Wilanię. Mają fajny wybór mieszkań, będzie stamtąd dobry dojazd do centrum i w ogóle za Warszawę. A na spacer też jest tam gdzie pójść. 

Balbii pisze:Na jakim to jest teraz etapie?
Buduje się!

No mury się wznoszą. Podobno wymienili balkony na przezroczyste. W sumie fajnie, bo te klockowe murowane były trochę creepy, takie .
Widocznie jeszcze są deweloperzy na rynku, którzy słuchają potrzeb kupców
Obecnie wynajmujemy mieszkanie na Sadybie, ale w końcu czas na coś swojego, żeby kasa nie szła w powietrze. Też zdecydowaliśmy się na Wilanię. Na razie wygląda nieźle. No i znamy bardzo dobrze okolicę, więc przynajmniej wiemy, że jest świetnie skomunikowana z centrum, a z tego co widziałam to w niedalekiej przyszłości ma być jeszcze lepiej 

maryska pisze:Widocznie jeszcze są deweloperzy na rynku, którzy słuchają potrzeb kupców
Ja wiem czy potrzeb? To kwestia gustu. O potrzeby każdy musi zadbać sam

-
Michwis pisze:My chyba jutro kupimy B.2.2.003. A wy?
Obwodnice będzie słychać ale przez to i ceny niższe
Pozdrawiam
Budynek B1 4 piętro

Balbii pisze:No właśnie myślę o tej lokalizacji, ale zastanawia mnie jak z dojazdem do centrum stamtąd? Łatwo, czy bez auta to trochę bez szału tam mieszkać?
Lokalizacja jest bardzo fajna. Blisko od skrzyżowania przy al. Rzeczypospolitej także komunikacyjnie jest bardzo fajnie położone to osiedle.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”