Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Re: Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Popełniłem błąd, który poprawiłem - interesuje mnie mieszkanie z IV etapu inwestycji. Od strony ogrodu tylko ten etap oglądałem i w ostatnich dniach kładą ocieplenie - część budynków jeszcze nie ma położonego styropianu.
Witam
Coś komentarze ucichły po otrzymaniu listów , proszących o podpisanie aneksów do aktów notarialnych.
Tak jak pisałem wcześniej ,byłem na bieżąco informowany o terminie faktycznej realizacji na miesiąc czerwiec.
Mam nadzieję , że w czerwcu otrzymam klucze do nowego mieszkania.
Bądźmy dobrej myśli ,że tak się stanie. Zauważyłem ostatnio ,że są wylewane fundamenty w V etapie.
Pozdrawiam
Coś komentarze ucichły po otrzymaniu listów , proszących o podpisanie aneksów do aktów notarialnych.
Tak jak pisałem wcześniej ,byłem na bieżąco informowany o terminie faktycznej realizacji na miesiąc czerwiec.
Mam nadzieję , że w czerwcu otrzymam klucze do nowego mieszkania.
Bądźmy dobrej myśli ,że tak się stanie. Zauważyłem ostatnio ,że są wylewane fundamenty w V etapie.
Pozdrawiam
Na moje oko to z gazem jest problem bo sami są sobie winni - ciekawe czy mają umowę na podłączenie i pisma z PSG lub PGNiG o opóźnieniach.
Witam,
a czy ktoś z Państwa odmówił podpisania aneksu?
czy ktoś ma może aktualne zdjęcia z budowy? Ciekawa jestem czy udało im się wprawić drzwi, drzwi garażowe i jak one wyglądają...
a czy ktoś z Państwa odmówił podpisania aneksu?
czy ktoś ma może aktualne zdjęcia z budowy? Ciekawa jestem czy udało im się wprawić drzwi, drzwi garażowe i jak one wyglądają...
Czy ktoś miał okazję ostatnio być może w okolicy być może orientuje się jak postęp prac?
Dzisiaj przejechałem tylko przez budowę i zauważyłem ,że w 3 etapie zamontowane są bramy garażowe , montują drzwi wejściowe i od dewelopera wiem że wylewki są zrobione. Drogi jak na razie brak.
Czy ma ktoś aktualne zdjęcia z budowy oraz jej status??
Witam,
była na budowie kilka dni temu.
Faktycznie prace ruszyły. Drzwi i drzwi garażowe są zamontowane w 3 etapie. Zaczęli też robić drogę!
była na budowie kilka dni temu.
Faktycznie prace ruszyły. Drzwi i drzwi garażowe są zamontowane w 3 etapie. Zaczęli też robić drogę!
Witam serdecznie,
czy dysponuja Panstwo informacja jak wyglada kwestia drogi ktora prowadzi do osiedla? Deweloper wspomnial ze droga bedzie poszerzana, czy ktos z Panstwa wie czy takie kroki beda poczynione? Z gory dziekuje
czy dysponuja Panstwo informacja jak wyglada kwestia drogi ktora prowadzi do osiedla? Deweloper wspomnial ze droga bedzie poszerzana, czy ktos z Panstwa wie czy takie kroki beda poczynione? Z gory dziekuje
Nie podlega wątpliwości że ulica powinna zostać poszerzona do minimum 5m jednak patrząc na obłożenie różnego rodzaju kamieniami i dodatkowymi słupkami może być ciężko chodź z drugiej strony droga jest oznaczona w planie KDD i ma rezerwę 10m szerokości nie wiem też jak prawnie jeżeli chodzi o pas drogowy ale z tego co mi wiadomo to nie można stawiać tam stałych elementów
Kibicuje im chodź nie za bardzo daje wiary informacji od dewelopera
no chyba że pozwolenie na budowę ich do tego zobowiązuje 
Ktoś był może ostatnio przydałaby się aktualizacja foto

Ktoś był może ostatnio przydałaby się aktualizacja foto

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”