Raczej rzadko pieszo ktoś planuje do Rynku biegać. Masz 7-8 minut do C.Kącika 3-4 przystanki i jesteś w Rynku. Kwadrans razem.
Co Ty z tymi płytkami na balkon cały czas....tam żadnych płytek nie planują. Odchodzi się od tego obecnie.
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Mar G pisze:Raczej rzadko pieszo ktoś planuje do Rynku biegać. Masz 7-8 minut do C.Kącika 3-4 przystanki i jesteś w Rynku. Kwadrans razem.
Co Ty z tymi płytkami na balkon cały czas....tam żadnych płytek nie planują. Odchodzi się od tego obecnie.
o kurde, faktycznie 8 minut na nogach takim normalnym tempem? wydawało mi się, ze to wiecej wychodzi, musze sie przejsc w takim razie, google maps tez pokazywalo z 15 min
Via Buszka 8. Spacerem.
950 m do przystanku mierzone. Jesli nie kuśtykasz ponizej 10 minut sie idzie bez napinki. Nie czekaj tylko na swiatlach ale pasy przy petli stosuj.
No ja chodze do rynku na piechotę nie opłaca mi się tramwajem jechać bo mam za blisko
W sensie 3.4 zł za bilet? Przecież to majątek jakbym miał parę razy w tygodniu wydawać tam i z powrotem. Rynek robię w 20-25min z Krowodrzy. Jakąś taką pętlę to w 1h oblecę w ramach spacerku po pracy.
Te tramwaje na Cichy Kącik to bardzo rzadko kursują więc jeszcze dolicz 10min dojścia + 10min czekania. Ogólnie daleko tam do rynku, a do ronda mogilskiego, albo zabłocie? W sumie to już praktycznie są Bronowice.

Bilet na KKM 69 pln/ mc sieciowy.
69zł to też sporo to jest 828zł/rok.
Dużo osób nie kupuje miesięcznego tylko okazyjnie używa jednorazówek parę razy w tygodniu, wiadomo, że to nie ma sensu. Tyle, że jak na codzień nie jeździsz to potem ma znaczenie ile jednorazówek musisz kupić.
Tam problemem jest częstotliwość tych tramwajów. Wydaje mi się, że już lepszym rozwiązaniem jest poprostu autobus po Czarnowiejskiej. Szybko i sprawnie, bez łażenia 10min i czekania na przystankach.
Dużo osób nie kupuje miesięcznego tylko okazyjnie używa jednorazówek parę razy w tygodniu, wiadomo, że to nie ma sensu. Tyle, że jak na codzień nie jeździsz to potem ma znaczenie ile jednorazówek musisz kupić.
Tam problemem jest częstotliwość tych tramwajów. Wydaje mi się, że już lepszym rozwiązaniem jest poprostu autobus po Czarnowiejskiej. Szybko i sprawnie, bez łażenia 10min i czekania na przystankach.
pozdro pisze:69zł to też sporo to jest 828zł/rok.
autobus jest, to fakt, minus tylko ze buspas dopiero jest na czarnowiejskiej kolo lokomotywy

Napisalem do Ciebie PW, widzisz moja wiadomosc?
A propos chodnikow, tras etc...
rmf24.pl/fakty/polska/news-krakow-w-budzecie-brakuje-pieniedzy-beda-ciecia-wydatkow,nId,3295524
rmf24.pl/fakty/polska/news-krakow-w-budzecie-brakuje-pieniedzy-beda-ciecia-wydatkow,nId,3295524
Cześć,
Wiem że w budynku nr. 4 nie ma komórek lokatorskich, orientujecie się może czy kupując mieszkanie w tym budynku można dokupić komórkę w budynku nr 5?
Wiem że w budynku nr. 4 nie ma komórek lokatorskich, orientujecie się może czy kupując mieszkanie w tym budynku można dokupić komórkę w budynku nr 5?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”