Stelmachów Park Kraków od Mak Dom - opinie i forum o inwestycji
Re: Stelmachów Park Kraków od Mak Dom - opinie i forum o inwestycji
Ja tez nie polecam okolocy raczej malo atrakcyjna okolica do mieszkania. Smog i nic wiecej. Juz bym chyba Kliny wolal.
Kupiłam mieszkanie z 1 etapu i wszystko było ok do teraz: nikt nie raczył poinformować o zakończeniu terminu wprowadzania zmian lokatorskich (ponad rok przed oddaniem?) mimo że wypytywałam o to kilkukrotnie. Oprócz tego, nagle zmieniła się decyzja odnośnie montażu klimatyzacji. Jeszcze przed zakupem byliśmy zapewniani że będzie możliwość poprowadzenia instalacji na dach (oczywiście za dopłatą) co było elementem decydującym o wyborze ostatniego piętra bez straty malusieńkiego balkonu na rzecz pudła od jednostki zewnętrznej. Po odmowie przyjęcia zmian lokatorskich zostałam poinformowana że klimatyzacje we własnym zakresie można sobie poprowadzić tylko i wyłącznie na balkon
. Problem jeszcze nie został rozwiązany ale wprowadzanie takich nowych ustaleń bez wiedzy i zgody nabywcy zirytowała mnie na tyle że zaczęłam szukać podobnych tematów.

Cześć. Był może ktoś dzisiaj zobaczyć inwestycje od środka? Pozdrawiam
-
Cześć, wie ktoś może jakiej wysokości czynsz może zostać ustalony?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Taki jak wszedzie, czyli jak koszty wynikajace z uzytkowania budynku i mieszkania
W biurze zostałem poinformowany, że 9-9,5 zł za metr.
Myślicie, że ceny tutaj spadną, skoro od kilku tygodni sprzedaż całkowicie stoi?
Witam, zastanawiam się nad zakupem mieszkania w tej inwestycji, martwi mnie tylko hałas latających samolotów i linia kolejowa która przebiega kilkaset metrów od inwestycji. Bardzo są uciążliwe te hałasy czy raczej niezauważalne? Pozdrawiam
A.lily pisze:dominika_dominika pisze:Ja podpisałam już umowę rezerwacyjną na mieszkanie! Czy jest tu ktoś kto kupił tam mieszkanko???
Ja kupiłamna razie współpraca z deweloperem układa się całkiem nieźle, na jesień podobno można będzie wejść na teren inwestycji zobaczyć mieszkanie
Witajcie! Wyglada ma to, że będziemy sąsiadami. Ja tez się zdecydowałem. Proszę o wiadomość priv, gdyż ja nie mogę wysłać nie wiem z jakiego pwodu.
dominika_dominika pisze:Ja podpisałam już umowę rezerwacyjną na mieszkanie! Czy jest tu ktoś kto kupił tam mieszkanko???
Witaj! Wyglada ma to, że będziemy sąsiadami. Ja też się zdecydowałem. Proszę o wiadomość priv, gdyż ja nie mogę wysłać nie wiem z jakiego powodu. Pozdrawiam
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”