Drzwi zewnętrzne - proszę o poradę / jakie drzwi wybrać
Drzwi zewnętrzne - proszę o poradę / jakie drzwi wybrać
Cześć, szukam producenta drzwi zewnętrznych, który ma salon na Śląsku, ponieważ przed decyzją chciałbym podejrzeć drzwi, jak wyglądają czy są solidne. Myślałem nad drzwiami aluminiowymi, co sądzicie?
Re: Drzwi zewnętrzne - proszę o poradę / jakie drzwi wybrać
Dobry pomysł. Mamy drzwi aluminiowe i bardzo polecamy. My kupiliśmy w Aluhaus, nie wiem, czy znasz tą firmę. W Katowicach na Armii Krajowej 46 jest salon Kubus, w którym my zamawialiśmy ale spokojnie mozesz sprawdzić na aluhaus.com.pl/gdzie-kupic, gdzie jest najbliższy Wam salon sprzedażowy tej firmy. Drzwi aluminiowe w porównaniu do innych są wyjątkowo wytrzymałe i . na warunki atmosferyczne czy promieniowanie słoneczne. Dużym też ich plusem jest to, że nie wymagają konserwacji ani regulacji. Drzwi z Aluhaus przyjechały do nas już wyregulowane, profesjonalny montaż i to wszystko. Mega polecam.
Be happy, Be bright, Be You ! 

Cześć, odpisuję dopiero teraz, ponieważ budowa nam się troche przedłużyła i dopiero wiosną te drzwi zamontowano nam. Poszedłem jednak za Twoją radą i sprawdziłem sobie katalog Aluhaus na ich stronie internetowej. Bliżej mi było do Gliwic i w salonie Maxbud złożyłem zamówienie. Wybraliśmy model Agrippa z kilkoma przeszkleniami. Bardzo mi się podobają te drzwi, mamy w odcieniu szarym. Pasują nam do stylistyki naszego domu. Dziękuję za poradę 

Cieszę się, że mogłam Ci pomóc na pewno będziesz zadowolony tak jak ja 

Be happy, Be bright, Be You ! 

Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”