fahar pisze:pozdro pisze:Budowa mieszkania obecnie to pewnie cos kolo 3500-4000zl. W wersji mieszkan zelbetowych typu Wislane Tarasy. Takie jak na Zlocieniu to pewnie kolo 3000zl/m2 buduja z bloczkow I z dosc oszczednym wykonczeniem. Dzialka do jakies 100-200zl/m2.
Ja to osobiscie bym nie kupic tam w zadnej cenie wiec rozwazanie czy by tam sprzedawali po 4500zl, po 5000zl czy 5900zl nie ma sensu.
Czyli nie potrafisz jednak określić jaka cena jest opłacalna dla inwestycji Złocień, skoro wg Ciebie 6300 z garażem (5600 bez) jest za drogo wg Ciebie?
Nie będę się odnosił do całości, bo piszesz tak piramidalne brednie i nie na temat, że szkoda mi czasu. Odniosę się tylko do tego fragmentu. Nikt nie wybuduje obecnie za 3000 zł m2. Koszt budowy śnieżki na Agatowej był 5700 - 5900 zł brutto. Działka na Złocieniu pod Murapol kosztowała 620 zł netto za m2 i myślę, że na Podgaju podobnie, więc Twoje 100-200 zł na m2 to nie wiem skąd wytrzasnąłeś, ale pojęcia o cenach budowy i cenach działek nie masz żadnego.
Kolego, pytasz sie pozdro kilkakrotnie po czym ripostujesz, ze sie nie zna. To po co go pytasz? Od dawna tu wszyscy wiemy ze pozdro pisze to co uwaza, ale wiekszosc jego twierdzien nie ma to nic wspolnego z rzeczywistoscia. Pisze to co mu sie wydaje, nie poparte zadnymi wiarygodnymi danymi. To co ci sie oplaca kupowac i gdzie ci sie oplaca kupowac to chyba sam sobie potrafisz wydedukowac analizujac ceny, lokalizacje,otoczenie, szkoly, sklepy, parki, dojazdy i szeroko pojeta komunikacje.