chyba coś się ruszyło, parę dni temu była dostawa cegieł na budowę, dzisiaj widziałem te cegły umieszczone na ostatniej kondygnacji...
jakby ktoś wiedział coś więcej nt tej inwestycji to proszę o podzielenie się...
Kuklińskiego Twoja Przystań Kraków - informacje / opinie na forum
Re: Kuklińskiego Twoja Przystań Kraków - informacje / opinie na forum
Czy ktoś z osób które widziały listę mieszkań, pamięta czy były dostępne mieszkania 4 pokojowe?
Ja dostalem rzut 3 pietra, 4 pokojowego tam nie bylo :p
Rusza sprzedaż mieszkań przy Kuklinskiego 7 - oferta mieszkań na stronie dewelopera
kuklinskiego7.pl/oferta-mieszkan
Ceny raczej 11-13k

Rzut 1 piętra:

kuklinskiego7.pl/oferta-mieszkan
Ceny raczej 11-13k

Rzut 1 piętra:

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2020, 21:34 przez icOna, łącznie zmieniany 1 raz.
powodzenia z takimi cenami : ) wykończone w fajnym standardzie 300m dalej (co jest zaletą bo ten blok stoi przy samej ulicy) spokojnie do kupienia za 9k, dzisiaj pewnie taniej. za rok jak zejdą z cenami o połowę to pomyślę
Przecieram oczy ze zdumienia patrząc na ceny...
Ja natomiast nie mogę uwierzyć, że są chętni, na tego typu kanciapy. Pomijając wiecznych studentów i sutenerów. Apartament numer dwa i apartament numer sześć. Fantastyczna sprawa. Faktyczna powierzchnia to mniej więcej wymiar schowka na miotły i łopaty do śniegu. Projektant powinien zaproponować wyspę na środku tych niezwykle ustawnych pomieszczeń. Zachłanność , bezczelność oraz pospolita ludzka głupota nie mają granic.
Wybacz, jeżeli obrażam Ci apartament. :D
Interesowała mnie ta inwestycja pod kątem mieszkania na wynajem, zastanawiałem się dlaczego nie ma jeszcze oferty i jest. Cena faktycznie odstrasza, ciężko na tym zarobić. Szczególnie gdy Bryksy budują dwa przystanki dalej, też przy samym tramwaju za 8500. Ciekawy jestem jak im pójdzie sprzedaż, ale jak dla mnie to pod kątem inwestycyjnym cena przesadzona o dobrych kilka tysięcy. Chociaż po drugiej stronie mamy Lokum Salsa z cenami wyższymi jak na Zabłociu : D Tam to dopiero polecieli z opisem inwestycji. Można się poczuć jak w sercu Zabłocia, zakładasz szlafrok, kapcie, zjeżdżasz windą, a tam serce Zabłocia - sklepy, muzea, restauracja. A tutaj się okazuje, że to dobry kilometr od serca Zabłocia : lol: przy ruchliwej ulicy i starych magazynach. Przepiękne 'apartamenty'. Tego akurat nie rozumiem kto to kupuje, jak w tej samej cenie można mieć Wiślane Tarasy czy Fabryczną CIty, a taniej, dużo taniej Atal w sercu Zabłocia.
Cena nie tyle odstrasza co brzmi jak żart.
Prawie 14 tysięcy za mieszkanie w kleszczach 2 głównych arterii miasta?
Prawie 700 tysięcy złotych za 49m i 2 średnioustawne pokoje?
Jeszcze żeby był widok na wawel, morze, panoramę miasta ale tak - za co?

Prawie 14 tysięcy za mieszkanie w kleszczach 2 głównych arterii miasta?
Prawie 700 tysięcy złotych za 49m i 2 średnioustawne pokoje?
Jeszcze żeby był widok na wawel, morze, panoramę miasta ale tak - za co?

Może wzorowali się na Lokum Salsa, które też dało kosmiczne ceny i jak widać sprzedaż stała już przed wirusem, więc teraz tym bardziej. Ceny wyższe od inwestycji Atala w samym sercu Zabłocia. Tak jak napisałem dwa przystanki dalej Saska Blue od 8 do 9k
Zobaczymy jaka będzie sprzedaż, ale 700k za 54m2 odstrasza bardziej niż bardzo. Jak człowiek się cieszy, że zainwestował w czasach, gdzie było 5k/m2. Ale są też powiedzmy normalne cenowo inwestycje. Dla przykładu na 29 Aleja od Bumy ma mieszkania od 50m2 w górę, na niższych kondygnacjach od 9k/m2. I to jest cena powiedziałbym bardzo dobra. Wiadomo, że cmentarz za oknem to nie jest rarytas, ale samo serce miasta, no i cena bardzo, bardzo przystępna. Ta inwestycja wraz z Lokum Salsa wjechała do mojego notatnika obserwowanych
Zobaczymy jaka będzie sprzedaż, ale 700k za 54m2 odstrasza bardziej niż bardzo. Jak człowiek się cieszy, że zainwestował w czasach, gdzie było 5k/m2. Ale są też powiedzmy normalne cenowo inwestycje. Dla przykładu na 29 Aleja od Bumy ma mieszkania od 50m2 w górę, na niższych kondygnacjach od 9k/m2. I to jest cena powiedziałbym bardzo dobra. Wiadomo, że cmentarz za oknem to nie jest rarytas, ale samo serce miasta, no i cena bardzo, bardzo przystępna. Ta inwestycja wraz z Lokum Salsa wjechała do mojego notatnika obserwowanych

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”