Osiedle Zdunów Kraków od Krak Development (KD) - opinie na forum
Osiedle Zdunów Kraków od Krak Development (KD) - opinie na forum
Nie znalazłem nigdzie na forum takiej inwestycji, jak Osiedle Zdunów w Krakowie, za którego budowę odpowiada deweloper Krak Development. Czy ktoś może podzielić się informacjami o tej inwestycji i tym, jakie ma o niej opinie? Jest tam jeszcze kilka mieszkań dostępnych i zastanawiam się czy warto je wziąć pod uwagę. Może ktoś kupił, albo miał okazję zobaczyć i podzieli się wiedzą? Całkiem sensowne mieszkania 2-pokojowe mają, znaczy wg innych deweloperów 3-pokojowe, czyli dwie sypialnie i salon z aneksem. Do tego można mieć też spory, narożny balkon.
Re: Osiedle Zdunów Kraków od Krak Development (KD) - opinie na forum
Kilka dni temu byłem w tej okolicy, poniżej kilka zdjęć.

Blok wygląda zupełnie schludnie, balkony narożne, rozkłady mieszkań też przyjemne.

Ale jeżeli chodzi o okolicę, to nie moja bajka, sporo jeszcze jest tam do zrobienia.

Ale może ktoś kupił mieszkanie na osiedlu Zdunów albo mocniej badał temat i podzieli się informacjami i opiniami na forum?

Blok wygląda zupełnie schludnie, balkony narożne, rozkłady mieszkań też przyjemne.

Ale jeżeli chodzi o okolicę, to nie moja bajka, sporo jeszcze jest tam do zrobienia.

Ale może ktoś kupił mieszkanie na osiedlu Zdunów albo mocniej badał temat i podzieli się informacjami i opiniami na forum?
Też chętnie dowiem się czegoś o tej inwestycji. Polecacie czy nie? Jak się tam mieszka? Czy są jakieś problemy i haczyki? Czekam z niecierpliwością na jakieś info! 

Blok może urodą nie powala, ale na pewno na plus te narożne balkony. No i to pewnie znaczy też, że mieszkania maja wystawę przynajmniej na dwie strony świata, a obecnie to całkiem nieźle. Nie wiecie, czy to osiedle na ul. Zdunów w Krakowie będzie miało jeszcze jakieś kolejne etapy?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”