Domy i bliźniaki Zielona Rząska koło Krakowa - KR Grupa Deweloperska - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
theluuuk

Re: Domy i bliźniaki Zielona Rząska koło Krakowa - KR Grupa Deweloperska - opinie na forum

Postautor: theluuuk » 18 mar 2021, 13:00

Rzsam pisze:SAMOLOTY nowa ścieżka podejścia

Czy ktoś z Państwa tu obecnych zgłębiał temat przelotu samolotów nad inwestycją? Zacząłem analizować realizację nowego pasa startowego, który będzie budowany i plany jak będzie przebiegać tor lotów samolotów i powiem szczerze że zaczyna mnie to zniechęcać do inwestycji. O ile teraz nic specjalnie nie słychać z powodu ograniczenia lotów to przy zakończeniu budowy pasa startowego tą ścieżka podejścia bo tak to nazywają może sprawić że nie będzie tam warunków do spokojnego mieszkania. Temat głośny w internecie, dużo protestów mieszkańców Rząska, Zabierzowa, Balic ale wszystko przeszło i jest to zamierzenie realizowane.

Inwestycja bardzo mi się podoba i jej bliskość do miasta ale zaczynam się mocno nad nią zastanawiać czy za 2 Czy 3 lata nie okaże się wyrzuceniem pieniędzy w błoto.

Jak się na to zapatrujecie Ci Państwo którzy już dokonali zakupu lub są na zaawansowanym etapie zakupu?

Jakoś na początku tego wątku była prowadzona dyskusja w tym temacie.

Pickney

Re: Domy i bliźniaki Zielona Rząska koło Krakowa - KR Grupa Deweloperska - opinie na forum

Postautor: Pickney » 20 kwie 2021, 17:54

Czy wiecie coś o problemach z odbiorem I etapu i przede wszystkim brakiem podpięcia gazu na osiedlu?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”