1 Jest oferta że wszystkimi wolnymi mieszkaniami.
2 stopniowo doszło kilka wstępnych rezerwacji.
3 jaka sprzedaż zamknięta? Jak niby?
Proszę o wyjaśnienia..:/
anubis pisze:A ja nie wiem. Ktoś napisał, że na razie jest zamknięta to uwierzyłem.
Biorąc pod uwagę jakie Atal robił fikołki na Dąbiu to może tutaj jest znowu jakaś nowa taktyka. Tzn. a'la Tętnowski - dajemy cenę z kosmosu i liczymy, że z czasem ceny wzrosną do tego poziomu.
anubis pisze:W ogóle nie kojarzę Atala z jakichś wewnętrznych sprzedaży. Wszystkie inwestycje w Krk, które kojarzę od Atala pojawiały się ze 100% mieszkań dostępnych. Tętnowski tak zrobił na Krowodrzy, że 1/3 lokali była od razu sprzedana/zarezerwowana... i tyle, potem już sprzedaż stanęła w miejscu. Myślałem, że tutaj jest podobnie, chociaż przyznam że nie pasowało mi to do Atala.
Mar G pisze:pisałem o etapie 2 - tej plombce 6a. nie było jej w sprzedaży otwartej.
NeVeS pisze:Trochę odlecieli z tą ceną biorąc pod uwagę, że tam kompletnie nie ma przestrzeni przed oknami... to już taniej i atrakcyjniej ostatni etap na Zabłociu atala wyglądał....
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości