Padre pisze:W centrum, czyli dojazd dobry , cztery pokoje i nie to małe.
84 m.
apartamentycynamonowe.pl/?post_id=7&area_from=&area_to=87&floor_from=&floor_to=4&room_from=&room_to=4&price_from=&price_to=1304100&order_by=l.number&order=ASC&status=FREE
Pixi pisze:Padre pisze:W centrum, czyli dojazd dobry , cztery pokoje i nie to małe.
84 m.
apartamentycynamonowe.pl/?post_id=7&area_from=&area_to=87&floor_from=&floor_to=4&room_from=&room_to=4&price_from=&price_to=1304100&order_by=l.number&order=ASC&status=FREE
Niby wszystko Ok ale czy bliskość torów nie oznacza dosyć dużego hałasu? Deweloper reklamuje inwestycje jako spokój i ciszę, ja wiem że centrum to nie oaza spokoju ale po co tak przekłamywać rzeczywistośćtak poza tym te ostatnie piętra dobre układy, duże tarasy, tylko chyba wszystko sprzedane/zarezerwowane.
asander pisze:Pixi pisze:Padre pisze:W centrum, czyli dojazd dobry , cztery pokoje i nie to małe.
84 m.
Niby wszystko Ok ale czy bliskość torów nie oznacza dosyć dużego hałasu? Deweloper reklamuje inwestycje jako spokój i ciszę, ja wiem że centrum to nie oaza spokoju ale po co tak przekłamywać rzeczywistośćtak poza tym te ostatnie piętra dobre układy, duże tarasy, tylko chyba wszystko sprzedane/zarezerwowane.
Poza tym ten specyficzny zapach torów i olejowych podkładów... Torowiska i kolejowa stal jakoś tak dziwnie pachnie, niektórym to może przeszkadzać. Hałas pociągów oczywiście na minus. Ceny powyżej 10K to nieporozumienie w tej części miasta, IMO.
nowalia pisze:WitajciePoszukujemy z mężem mieszkania 4-pokojowego (ewentualnie 3 w ostateczności) i jestem już trochę załamana
Zależy nam na czasie bo na wiosnę powiększy nam się rodzina i chcemy wziąć kredyt jeszcze z większą zdolnością.
Nikles pisze:nowalia pisze:WitajciePoszukujemy z mężem mieszkania 4-pokojowego (ewentualnie 3 w ostateczności) i jestem już trochę załamana
Zależy nam na czasie bo na wiosnę powiększy nam się rodzina i chcemy wziąć kredyt jeszcze z większą zdolnością.
W Grzegórzki Park wróciło do sprzedaży ciałkiem niezłe mieszkanie:
grzegorzkipark.pl/szczegoly/mieszkanie/4873
Budynek już stoi gotowy, termin oddania Q4.2021/Q1.2022
Okolica dla rodziny z dziećmi jest super, osiedle tez ok.
To mieszkanie ma moim zdaniem kilku wad:
- ekspozycja północno-wschodnia
- 1 piętro i widok z salonu na płac zabaw
- widok ze sypialni też nie należy do najlepszych, polecam zobaczyć na miejscu
Ale cena 12k za m2 dla tej lokacji wygląda ciałkiem ok i według mnie eliminuje te wady.
Ale cena 12k za m2 dla tej lokacji wygląda ciałkiem ok i według mnie eliminuje te wady.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości