Cześć,
Rozglądamy się za domem pod Krakowem lub na jego granicach, udało się nam znaleźć takie inwestycje:
nokturndeweloper.pl/inwestycje/ojcowska-park.html
janexkrakow.pl/cennik-michalowice
osiedlepanoramamnikow.pl
unruga.pl
kontraktdevelopment.pl/kopia-wybierz-swoj-dom
ks-investment.pl/realizacje
slonecznaoaza.pl
osiedlepark.pl/mieszkania
soltris.pl/mieszkania
urba.pl/pl/development/4
happyhomes.pl
nowewzgorza.pl/#domy
Ktoś może ma jeszcze pod ręką inwestycje nie wymienione na tej liście?
Dzięki!
Nowe domy - Kraków / okolice - gdzie w Krakowie i okolicach budowane są nowe domy
-
Re: Nowe domy - Kraków / okolice - gdzie w Krakowie i okolicach budowane są nowe domy
macko1234 pisze:Cześć,
Rozglądamy się za domem pod Krakowem lub na jego granicach, udało się nam znaleźć takie inwestycje:
nokturndeweloper.pl/inwestycje/ojcowska-park.html
janexkrakow.pl/cennik-michalowice
osiedlepanoramamnikow.pl
unruga.pl
kontraktdevelopment.pl/kopia-wybierz-swoj-dom
ks-investment.pl/realizacje
slonecznaoaza.pl
osiedlepark.pl/mieszkania
soltris.pl/mieszkania
urba.pl/pl/development/4
happyhomes.pl
nowewzgorza.pl/#domy
Ktoś może ma jeszcze pod ręką inwestycje nie wymienione na tej liście?
Dzięki!
Pytanie czy mówisz o domach ( wolnostojących ) czy o bliźniakach, sasankach oraz innych pato-domach?
Bo te wszystkie januszexy, januszpole celowo mylą te pojęcia i wprowadzają w błąd.
W budownictwie istnieje tylko budynek jednorodzinny albo wielorodzinny.
Rozumiem że szukasz jednorodzinnego?
Re: Nowe domy - Kraków / okolice - gdzie w Krakowie i okolicach budowane są nowe domy
Hahaha, racja
Głównie szukałem albo domu wolnostojącego jednorodzinnego albo bliźniaka. I te wszystkie inwestycje wpisują się pod ten schemat a przynajmniej tak mi się wydaje. 

Coś jeszcze ciekawego możecie polecić? Najlepiej gdzieś w Krakowie z sensowna komunikacja
Popatrzyłem na linki i pomyślałem, że zostawię materiał badawczy na temat tego rodzaju zabudowy.
youtube.com/watch?v=5ilLu2OcnRY
youtube.com/watch?v=5ilLu2OcnRY
Pierwsze co to pytaj o zapotrzebowanie na energię pierwotną EP na ogrzanie tego.
Energooszczędny jak pisze to jak ekogroszek nie spełni współczesnych standardów. Wszystko co powyżej 30kWh to można sobie darować
Energooszczędny jak pisze to jak ekogroszek nie spełni współczesnych standardów. Wszystko co powyżej 30kWh to można sobie darować
Generalnie jeżeli chodzi o nie blizniaki to jest mega słaba oferta. Trochę dziwię się ludziom, że są w stanie dać 2 mln za blizniak bez garażu i mikro działką, czy nawet 3 mln na woli 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”