pitipiti pisze:Do sprzedania mieszkanie nr 8 (cesja) IV etap,2 pokojowe, 65m2, 1 piętro, ekspozycja wsch-płd. 12k za metr do tego.
To nad wjazdem do garażu?

pitipiti pisze:Do sprzedania mieszkanie nr 8 (cesja) IV etap,2 pokojowe, 65m2, 1 piętro, ekspozycja wsch-płd. 12k za metr do tego.
fakir151 pisze:pitipiti pisze:Do sprzedania mieszkanie nr 8 (cesja) IV etap,2 pokojowe, 65m2, 1 piętro, ekspozycja wsch-płd. 12k za metr do tego.
To nad wjazdem do garażu?Zarezerwowane było jako jedno z ostatnich.
Ibum1 pisze:Jak wygląda u was sprawa ostatecznego pomiaru powierzchni? U mnie mieszkanie 0,5m2 więcej, balkony 2,5m2 mniej... O ile te 0,5 m2 mnie nie dziwi, to 2,5m2 na balkonach to spora różnica w stosunku do projektu. Chyba, że nie odliczali miejsca na barierki wcześniej
Mar G pisze:Ibum1 pisze:Jak wygląda u was sprawa ostatecznego pomiaru powierzchni? U mnie mieszkanie 0,5m2 więcej, balkony 2,5m2 mniej... O ile te 0,5 m2 mnie nie dziwi, to 2,5m2 na balkonach to spora różnica w stosunku do projektu. Chyba, że nie odliczali miejsca na barierki wcześniej
mieszkanie + 0,4 , balkon - 0,3 ( zamiast 9,8 jest 9,5 )
Ibum1 pisze:Mar G pisze:Ibum1 pisze:Jak wygląda u was sprawa ostatecznego pomiaru powierzchni? U mnie mieszkanie 0,5m2 więcej, balkony 2,5m2 mniej... O ile te 0,5 m2 mnie nie dziwi, to 2,5m2 na balkonach to spora różnica w stosunku do projektu. Chyba, że nie odliczali miejsca na barierki wcześniej
Ja mam mieszkanie z 3 balkonami, ale to i tak spora różnica.. Prawie 1m2 na kazdym. Nie wiem czy to był zabieg planowy, bo ciężko mi uwierzyć, ze można się o tyle pomylić przy budowie. Chyba, że barierki zmieniły położenie i stąd różnica, a pomiar byl po ich montażu.
Mar G pisze:Ibum1 pisze:Mar G pisze:
Ja mam mieszkanie z 3 balkonami, ale to i tak spora różnica.. Prawie 1m2 na kazdym. Nie wiem czy to był zabieg planowy, bo ciężko mi uwierzyć, ze można się o tyle pomylić przy budowie. Chyba, że barierki zmieniły położenie i stąd różnica, a pomiar byl po ich montażu.
A jak to % powierzchni wygląda ? 3-5 % jak u mnie lub sąsiadów czy więcej ?
To dopiero da obraz, nie ilość sztuk
Mar G pisze:Ibum1 pisze:Mar G pisze:
Ibum1 pisze:Mar G pisze:Ibum1 pisze:Ja mam mieszkanie z 3 balkonami, ale to i tak spora różnica.. Prawie 1m2 na kazdym. Nie wiem czy to był zabieg planowy, bo ciężko mi uwierzyć, ze można się o tyle pomylić przy budowie. Chyba, że barierki zmieniły położenie i stąd różnica, a pomiar byl po ich montażu.
Balkony są o 15% mniejsze niż miały być. Mieszkanie poniżej 1% większe
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości