Szeregówka przy Skotnickiej, cena w miarę akceptowalna ale nie mogę znaleźć żadnych informacji o deweloperze, sama inwestycja sprzedaje się wolno i to wzbudza moje podejrzenia: pachoapartamenty.pl/inwestycje/apartamentylokietka
Czy może ktoś z Was coś słyszał / czytał na ten temat?
Apartamenty Łokietka Kraków od PACHO - forum i opinie o inwestycji
-
Re: Apartamenty Łokietka Kraków od PACHO - forum i opinie o inwestycji
kamama pisze:Szeregówka przy Skotnickiej, cena w miarę akceptowalna ale nie mogę znaleźć żadnych informacji o deweloperze, sama inwestycja sprzedaje się wolno i to wzbudza moje podejrzenia: pachoapartamenty.pl/inwestycje/apartamentylokietka
Czy może ktoś z Was coś słyszał / czytał na ten temat?
Ile z metra?
Trochę ponad 8 000
-
tak tylko dzwoniłem dzisiaj i miła Pani Gucwa powiedziała że.. jedna osoba kupiła całą inwestycję do odsprzedaży (Wtf) pogratulować srodków, ja chce kupic mieszkanie do życia z rodziną a ludzie trzepią kasę na potęge..
A gdzie są rzuty tych mieszkań? Bo widzę tylko tabelkę jaka powierzchnia i ile pomieszczeń ale żadnego pdf-a (tu ciekawe, że są wymienione POMIESZCZENIA a nie pokoje)
pachoapartamenty.pl/inwestycje/apartamentylokietka
Edit: dobra, dokopałam się do układów. Strasznie to małe.
pachoapartamenty.pl/inwestycje/apartamentylokietka
Edit: dobra, dokopałam się do układów. Strasznie to małe.
Ta inwestycja to jedno wielkie nieporozumienie, sprzedanych mieszkań na tą chwilę zero i nikogo to raczej nie dziwi.
Klitki po kilka m2 bez zieleni, światła. Do maximum wykorzystana możliwość zabudowy działki.
Klitki po kilka m2 bez zieleni, światła. Do maximum wykorzystana możliwość zabudowy działki.
-
ale czy w ogole mozna kupic???? mi caly grudzien mowili ze nie sprzedają ...
my chcieliśmy umówić się na oglądanie pod koniec listopada ale zostało odwołane i nic innego nie proponują, z tego co słyszałam to planują sprzedać całą inwestycję komuś, kto ją sprzeda klientom
Widzę, że nadal sporo tych mieszkań jest wolnych, dosyć wolno się sprzedają. Ktoś wie może dlaczego? I jak zapatrujecie się na taką lokalizację?
Ilość zarezerwowanych lokali jest taka sama jak pół roku temu jak na to patrzyłam - więc nic się nie zmieniło. Ja interesowałam się inwestycją jesienią ale ciężko było się dodzwonić i nie można było umówić się na oglądanie (zaproponowali jeden termin odległy który potem odwołali) i zrezygnowałam. Jeśli na etapie sprzedaży jest taka trudna komunikacja to obawiałam się że gdyby przyszło do obsługi posprzedażowej (np. poprawki po odbiorze itp) ciężko by się było już wogóle dogadać. No i pytane czy wogóle to będzie zbudowane i czy będą mieć fundusze skoro nic nie sprzedają
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”