Dzwonek do drzwi gdzie się znajduje - Przybyszewskiego 64 Kraków
Dzwonek do drzwi gdzie się znajduje - Przybyszewskiego 64 Kraków
Dziś po włączeniu instalacji elektrycznej próbowałem wcisnąć dzwonek obok drzwi wejściowych ale nie działa, nic nie słychać, nie widzę nigdzie kabli wypuszczonych pod podłączenie takiego dzwonka. Spodziewałbym się go gdzieś w przedpokoju. Jak to wygląda u Was?
Ostatnio zmieniony 22 sty 2022, 13:37 przez fakir151, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Dzwonek do drzwi gdzie się znajduje - Przybyszewskiego 64 Kraków
fakir151 pisze:Dziś po włączeniu instalacji elektrycznej próbowałem wcisnąć dzwonek obok drzwi wejściowych ale nie działa, nic nie słychać, nie widzę nigdzie kabli wypuszczonych pod podłączenie takiego dzwonka. Spodziewanym się go gdzieś w przedszkoju.
Przypadkiem dzwonek do drzwi nie jest zintegrowany z domofonem? Widziałem już takie rozwiązania i zasadniczo może być.
fakir151 pisze:Dziś po włączeniu instalacji elektrycznej próbowałem wcisnąć dzwonek obok drzwi wejściowych ale nie działa, nic nie słychać, nie widzę nigdzie kabli wypuszczonych pod podłączenie takiego dzwonka. Spodziewanym się go gdzieś w przedszkoju. Jak to wygląda u Was?
włącz głośnik w domofonie ...
nie instruowali Cię podczas odbioru mieszkania w kwestiach techniczno/elektrycznych ?
Nie pamiętam już czy mi o tym mówiono. Muszę się pobawić domofonem. Z boku próbowałem ten przełącznik w każdej z trzech pozycji ale nie działało
fakir151 pisze:Nie pamiętam już czy mi o tym mówiono. Muszę się pobawić domofonem. Z boku próbowałem ten przełącznik w każdej z trzech pozycji ale nie działało
to zgłoś do kierownika lub zadzwoń bezpośrednio do firmy od domofonów - na Barskiej mają siedzibę (dorabiałem pigułki).
u mnie źle był podpięty i nie łączyło z wejściem do budynku z kolei.
Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”