Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
jozek

Re: Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum

Postautor: jozek » 26 maja 2022, 9:15

odbior techniczny ok, bez wiekszych uwag, ale bedac w garazu wydaje mi sie ze miejsce gdzie miala byc "kotlownia" jest puste , w garazu potworny zaapach wilgoci - grzyb?
mam przesuniecie na koniec lipca....

oni moga tak to sobie bezkarnie przesuwac do woli?

Bartex

Postautor: Bartex » 26 maja 2022, 9:48

Oni jeszcze nie zgłaszali żednego odbioru budynku do Nadzoru Budowlanego. Ciekawe czy mają odbiory z dostawcami prądu i gazu. Kilka razy kupowałem mieszkania od deweloperów i zawsze był doskonały kontakt klienta z developerem, rzetelne informacje i zdjęcia poszczególnych , kolejno wykonywanych robót. Tutaj po raz pierwszy nie wiem nic. To co sie telefonicznie dowiedziałem potem okazało się zupełnie inaczej. Nie zależy im na dobrej opiniii ????

djasmo

Postautor: djasmo » 26 maja 2022, 12:11

AggieD pisze: I jeszcze ta nagła zmiana nazwy na "Adamczyk" daje do myślenia....

tam w KRSie to w ogóle cuda się dzieją teraz

Fifonz

Postautor: Fifonz » 26 maja 2022, 13:13

djasmo pisze:
AggieD pisze: I jeszcze ta nagła zmiana nazwy na "Adamczyk" daje do myślenia....

tam w KRSie to w ogóle cuda się dzieją teraz

Cześć, mógłbyś rozwinąć co masz na myśli?

Bartex

Postautor: Bartex » 26 maja 2022, 13:52

Gościo pomylił może Nazwę "Krajowa Rada Sadownicza" z "Krajowym Rejestrem Sadowym" gdzie rejestrowane są spółki ? A potem takie mamy wyniki w sądażach wyborczych. : :D :lol: :lol: :lol:

Bartex

Postautor: Bartex » 27 maja 2022, 9:43

Skoro wykasowują to może po to żeby pozostawić to co korzystne dla developera ? Ja ten Twój wykasowany post czytałem. Uważam że skoro zawarliśmy umowe z firmą której już nie ma to ten Adamczyk powinien wiedzieć że wypada najpierw przedłożyc nam stosowną informację dot. samej firmy z którą mamy do czynienia i co sie tu zmienia. Żeby zarabiać pieniądze to trzeba szanowac tego klienta.

Maly83

Postautor: Maly83 » 27 maja 2022, 10:01

Bartex pisze:Skoro wykasowują to może po to żeby pozostawić to co korzystne dla developera ? Ja ten Twój wykasowany post czytałem. Uważam że skoro zawarliśmy umowe z firmą której już nie ma to ten Adamczyk powinien wiedzieć że wypada najpierw przedłożyc nam stosowną informację dot. samej firmy z którą mamy do czynienia i co sie tu zmienia. Żeby zarabiać pieniądze to trzeba szanowac tego klienta.

Mysle ze tutaj akurat chyba nie ma się co obawiać wystarczy sprawdzić w internecie ATB , Mawat , pracownia Abegor architektura wnętrz to wszystko firma rodzinna bo wszędzie przewija się nazwisko Adamczyk

Maly83

Postautor: Maly83 » 27 maja 2022, 14:43

Dzisiaj godz 19:30 - 20-30 spotkanie nabywców Apartamentów Gusta w inwestycji Mawat przy ul.Gustawa Morcinka zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do spotkania i dołączenia do rzetelnej grupy Osób które nabyły w tej inwestycji mieszkania ( najlepiej wziąć akt lub ostatnie pismo z przesunięciem terminu oddania mieszkań na lipiec 2022 )

Bartex

Postautor: Bartex » 28 maja 2022, 17:01

Było to spotkanie ? Napiszcie co ustaliliście.

ania2582

Postautor: ania2582 » 07 cze 2022, 14:35

Witam,
kolejne pismo przedłużające termin odbioru mieszkania i przeniesienia własności do 31.07.2022... masakra!!!! Obawiam sie ZE TO NIE OSTATNIE PRZESUNIĘCIE TERMINU... ! Najgorsze jest to ze niewiele można zrobić ... a oni zero konsekwencji!!!

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”