Krowodrza Park Kraków (Lea / Kijowska) opinie i forum (Tętnowski Development)
Re: Krowodrza Park Kraków (Lea / Kijowska) opinie i forum (Tętnowski Development)
Jaki standard obiecuje ta inwestycja, że można nazwać ją premium?
Re: Krowodrza Park Kraków (Lea / Kijowska) opinie i forum (Tętnowski Development)
Jasne, że może być np. wysoko, jakiś ciekawy projekt, lokalizacja, na mnie takie wrażenie robi np. Pianissimo nad Wisłą, kameralny też specjalnie nie jest. A spójrz na ten budynek od strony parku, czy naprawdę mieszkania z oknami na te podkowy można uznać za standard "premium"? Czy wykończenie z zewnątrz jest premium, jakieś okładziny kamienne będą, albo chociaż szlachetne tynki (być może tak, ale jakiś na wizualizacjach nie rzucało mi się coś takiego w oczy). Zobacz też, ile jest mieszkań 1 i 2-pokojowych, ciekawe ile ich pójdzie w wynajem, może mało, ale może też dużo, a takie sąsiedztwo, to nie jest marzenie. Zdecydowanie ta lokalizacja ma potencjał na bycie "premium", tylko nie wiem czy na pewno go tu wykorzystano, ale jak pisałem, to tylko moja opinia, a z tymi jest, jak z dupami, każdy ma swoją 

A możecie podać ile jest faktycznie sprzedanych mieszkań przy Lea a ile wolnych i ile wróciło do oferty, budowa trwa od stycznia 2019 r i końca nie widać, bo ta część sprzedana przed pandemią to słabo , później pandemia powrót mieszkań , wojna w Ukrainie , teraz recesja oj czarno to widzę , czarno ...
Tylko co tu czarno widzieć, będą budowali dłużej, sprzedawali dłużej... może taki model biznesowy.
Słabe ruchy na budowie przy Lea Kijowska …
biznes.lovekrakow.pl/galeria/krowodrza-park-5-lat-oczekiwania-na-mieszkanie-zdjecia_6052.html
-
traker pisze:Słabe ruchy na budowie przy Lea Kijowska …
A po co komu nerwowosc i pospiech? Lokalizacja pewnie obroni sie sama...Dzisiaj nie ma juz praktycznie inwestycji "w Krakowie" w "normalnych cenach...Za 2 lata nie bedzie juz tam zapewne nawet wolnej pownicy...? Jesli ktos chce zrobic zaklad to wchodze w To...

Kaktus mi wyrośnie na ręce jak zostaną sprzedane w tym czasie wszystkie mieszkania , recesja na całego i amba!
A mieszkań miało być 440 !
A mieszkań miało być 440 !
To koszmar budowlany wiem od znajomych. Podwodny "potok" regularnie wszystko zalewa i ponad rok osuszania na niewiele się zdało.
W okolicach Tauronu gdzie mieszkam nie ma takich kwiatków. 5 lat czekania na miejsce postojowe za sto tysiecy z gwarancją zalania. Życzę powodzenia i gratuluję lokalizacji. Będzie mokro
W okolicach Tauronu gdzie mieszkam nie ma takich kwiatków. 5 lat czekania na miejsce postojowe za sto tysiecy z gwarancją zalania. Życzę powodzenia i gratuluję lokalizacji. Będzie mokro
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”