Inwestycja Parki Krakowa deweloper Murapol (ul. Pachonskiego) - opinie / forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Scream2

Re: Inwestycja Parki Krakowa deweloper Murapol (ul. Pachonskiego) - opinie / forum

Postautor: Scream2 » 07 paź 2022, 14:31

Bezpośrednio od nich dostałem taka informacje, gdy ostatnio byłem zainteresowany zakupem mieszkania od nich ;) nawet na stronie maja dodane zdjęcia części wspólnych

Martab

Re: Inwestycja Parki Krakowa deweloper Murapol (ul. Pachonskiego) - opinie / forum

Postautor: Martab » 07 paź 2022, 14:53

Scream2 pisze:Bezpośrednio od nich dostałem taka informacje, gdy ostatnio byłem zainteresowany zakupem mieszkania od nich ;) nawet na stronie maja dodane zdjęcia części wspólnych

Dzięki a jakie ceny udało CI się wynegocjować?
A co do fort natura to wydaje mi się że jest tak samo przy torach jak budynek A2 a lokalizacja dużo bliżej centrum :)

Scream2

Postautor: Scream2 » 07 paź 2022, 15:03

Finalnie się nie zdecydowałem, ale proponowali 10.000 zł /m2 i miejsce postojowe w parkingu podziemnym gratis. Tylko, że przy inwestycji Parki Krakowa jedzie może jeden pociąg dziennie a fort natura jeden na 5-10 min i co chwile trąbi, bo przy samej inwestycji jest przejście niestrzeżone

baart_17

Postautor: baart_17 » 11 paź 2022, 9:06

10 000 zł/m2 i do tego garaż, mówisz o inwestycji Parki Krakowa? Mieszkanie z jakim metrażem i z kiedy ta oferta? Nadal są takie ceny?

Scream2

Postautor: Scream2 » 11 paź 2022, 20:20

Tak, mieszkanie 54m2. Już zostało bardzo mało mieszkań. Jakie są teraz tam ceny?

baart_17

Postautor: baart_17 » 11 paź 2022, 21:56

To moim zdaniem była to bardzo dobra oferta. Teraz ceny poszły w górę

aniakrk

Postautor: aniakrk » 11 lis 2022, 16:51

Byłam zainteresowana zakupem mieszkania w tej inwestycji, ale jak na taką cenę to wykończenie osiedla i budynków jest na bardzo niskim poziomie. Na osiedlu nie ma prawie w ogóle chodników, trzeba chodzić ulicą razem z jeżdżącymi autami co dla rodzin z dziećmi nie będzie bezpieczne.
Poniżej zdjęcia dla zainteresowanych...
Obrazek
Obrazek

JanuszBiznesu

Postautor: JanuszBiznesu » 11 lis 2022, 17:12

aniakrk pisze:Byłam zainteresowana zakupem mieszkania w tej inwestycji, ale jak na taką cenę to wykończenie osiedla i budynków jest na bardzo niskim poziomie. Na osiedlu nie ma prawie w ogóle chodników, trzeba chodzić ulicą razem z jeżdżącymi autami co dla rodzin z dziećmi nie będzie bezpieczne.
Obrazek
Obrazek

To chyba na plus że odstrasza to bombelki i ich matki :P

nanu

Postautor: nanu » 11 lis 2022, 21:53

JanuszBiznesu pisze:
aniakrk pisze:Byłam zainteresowana zakupem mieszkania w tej inwestycji, ale jak na taką cenę to wykończenie osiedla i budynków jest na bardzo niskim poziomie. Na osiedlu nie ma prawie w ogóle chodników, trzeba chodzić ulicą razem z jeżdżącymi autami co dla rodzin z dziećmi nie będzie bezpieczne.
Obrazek
Obrazek

To chyba na plus że odstrasza to bombelki i ich matki :P

Mieszkam rzut beretem od tych bloków, bardzo często tamtędy chodzę Pachońskiego i sporo rodzin z dziećmi tam mieszka. Nawet na dole jest przedszkole :D

teodor

Postautor: teodor » 30 lis 2022, 23:52

Czy ktoś tam w ogóle mieszka i mógłby się podzielić opinią o standardzie wykończenia? :D

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”