Danka Kraków od Krak-Kolor Deweloper forum opinie: mieszkania Prądnik Biały
Re: Danka Kraków od Krak-Kolor Deweloper forum opinie: mieszkania Prądnik Biały
Zaintrygowałeś mnie tymi płytami...
Ostatnio zmieniony 17 paź 2017, 8:38 przez Kocurro, łącznie zmieniany 1 raz.
Sądzę, że w ten weekend będzie ostatnia tak dobra szansa by przyjrzeć się jak wygląda elewacja. Osobiście nie mogę się tam pojawić by porobić fotki dla innych. Nie sądzę też żeby poprawili to do tej pory bo tak jak pisałem wcześniej byłem 2 tygodnie temu na budowie i widziałem, że wygląda tak samo.
Jeśli ktoś ma dobry aparat i możliwość wybrania się tam w słoneczny dzień kiedy słońce pada na bloki od zachodu (wtedy widać cienie jakie rzucają na elewację nierówności znajdujące się na niej) to może zrobić i wstawić zdjęcia
Jeśli ktoś ma dobry aparat i możliwość wybrania się tam w słoneczny dzień kiedy słońce pada na bloki od zachodu (wtedy widać cienie jakie rzucają na elewację nierówności znajdujące się na niej) to może zrobić i wstawić zdjęcia

DeLaval pisze:Jeśli ktoś ma dobry aparat i możliwość wybrania się tam w słoneczny dzień kiedy słońce pada na bloki od zachodu (wtedy widać cienie jakie rzucają na elewację nierówności znajdujące się na niej) to może zrobić i wstawić zdjęcia
Już widzę te tłumy fotoreporterów

A żeby nie było offtop, to od strony budynku B jest już zrobione ogrodzenie, zamiast blaszanego płotu...
-
Ogrodzenie - chyba nie, bo właśnie wracam i jest zdemontowane
Uśmiechnatwarzy pisze:Ogrodzenie - chyba nie, bo właśnie wracam i jest zdemontowane
Taaaaaaa...
Ostatnio zmieniony 17 paź 2017, 8:38 przez Kocurro, łącznie zmieniany 1 raz.
Spostrzeżenia z ostatniej wizji lokalnej:
-betonują słupki/elementy bramy przesuwnej
-montują elementy zadaszenia wjazdu podziemnego
-usunęli biuro sprzedaży -przenieśli je do jednego z mieszkań w bloku A
-kończą kostkę na wjeździe i ogarniają teren po usuniętych (jeszcze nie wszystkich) blaszakach i magazynach (po prawej stronie od wjazdu)
-siatkowe ogrodzenie vs blaszany płot -jest na razie na tym samym etapie co we wcześniejszym poście...
enjoy
-betonują słupki/elementy bramy przesuwnej
-montują elementy zadaszenia wjazdu podziemnego
-usunęli biuro sprzedaży -przenieśli je do jednego z mieszkań w bloku A
-kończą kostkę na wjeździe i ogarniają teren po usuniętych (jeszcze nie wszystkich) blaszakach i magazynach (po prawej stronie od wjazdu)
-siatkowe ogrodzenie vs blaszany płot -jest na razie na tym samym etapie co we wcześniejszym poście...
enjoy

Ostatnio zmieniony 25 wrz 2017, 14:09 przez Kocurro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Czy ktoś z Was orientuje się jak będzie wyglądała kwestia "wstępnych odbiorów" ( miały być we wrześniu) oraz czy wiadomo już coś więcej o terminie przekazania kluczy 

Ja zgłaszałem te posty o ., tu dostęp mają wszyscy, natomiast nie wszyscy mają Facebooka, a ja np. nie chcę stracić kontaktu z tym, jakie nowe informacje pojawiają się o inwestycji Danka (Krak-Kolor), też chcę wiedzieć szybko np. kiedy są odbiory planowane 

a
Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 20:19 przez mp89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ludzie ale siare robicie....
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”