Cześć!
Czy ktoś ma może więcej informacji na temat inwestycji dewelopera Vivienda przy ulicy Bulwarowej?
Inwestycja Bulwarowa Kraków od Vivienda Investment Sp. z o.o. - opinie na forum
-
Re: Inwestycja Bulwarowa Kraków od Vivienda Investment Sp. z o.o. - opinie na forum
Miejscenaziemi pisze:Cześć!
Czy ktoś ma może więcej informacji na temat inwestycji dewelopera Vivienda przy ulicy Bulwarowej?
A na kim etapie jest teraz ta budowa, dużo jest tam jeszcze do skończenia? I dobrze kojarzę, że to niby mają być domy, ale mają w nich być po 2 mieszkania czy jakoś tak? Przyznam, że nie zmam za wielu szczegółów dotyczących tego projektu przy Bulwarowej, chyba nawet nigdzie wizualizacji nie działem, jak to ma docelowo wyglądać.
-
Re: Inwestycja Bulwarowa Kraków od Vivienda Investment Sp. z o.o. - opinie na forum
No właśnie nie ma nigdzie na ten temat informacji, nie znalazłam też adresu do dewelopera(z którego by odpisał). Etap budowy jest taki, że stoi 7 bloczków w stanie surowym otwartym, choć nie wiem czy nie ma już okien, muszę zobaczyć.
To o czym piszesz to jeszcze co innego, koło kościoła są te domo-bloczki z betonowymi balkonami. One są już skończone i na etapie sprzedaży.
To o czym piszesz to jeszcze co innego, koło kościoła są te domo-bloczki z betonowymi balkonami. One są już skończone i na etapie sprzedaży.
-
Miejscenaziemi pisze:No właśnie nie ma nigdzie na ten temat informacji, nie znalazłam też adresu do dewelopera(z którego by odpisał). Etap budowy jest taki, że stoi 7 bloczków w stanie surowym otwartym, choć nie wiem czy nie ma już okien, muszę zobaczyć.
Możesz wskazać dokładną lokalizację inwestycji, o której wspominasz?
-
maps.app.goo.gl/LKYyWHSXvHLgi9gE7
-
Nowe info, to będą mieszkania na wynajem
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”