Grupa Zakupowa działek budowlanych

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
ghd

Re: Grupa Zakupowa działek budowlanych

Postautor: ghd » 13 cze 2020, 2:12

NOWY 2018 pisze:Staniątki są dobrze skanalizowane, sam miałem ochotę tam kupić ale drogo było, nawet miałem namiar na działkę chyba rolną z możliwością pozwolenia na budowę obok dom stary z mediami daleko od centrum blisko las 50m, minus autostrada ale faktycznie są ekrany i nic nie słychać. obk jak pisałem dom właściciele zmarli wiec kupic ten dom razem z działka i dokupić obok ta działkę. ale podobno do tej działki decyduje syn który mieszka w KRK,kurcze fajne spokojne miejsce działka chyba 25a w sumie do kupienia ale wrto z kimś na ,,spóle'' razem z tym gospodarstwem obok było by z 55a.
obok mieszka córka wiec można by pogadać o tej działce z budynkiem i dała namiary na właściciela tej obok.
Info mam od geodety-
Inna sprawa to kanalizacja i woda ale w gminie niepołomice cena 1m3 wody z kanalizacją to około 11zł(szok) wiec budowa eko szamba iwiercenie studni wspólnej wróci się szybko. chociaz studnia jest na działce.
https://www.google.pl/maps/@49.9986605, ... authuser=0
Co o tym sądzicie.

Co można sądzić o miejscu przy samej autostradzie?
Wybacz, jeżeli obrażam Ci apartament. :D

NOWY 2018

Re: Grupa Zakupowa działek budowlanych

Postautor: NOWY 2018 » 14 cze 2020, 15:18

Do autostrady to 150 m i sa ekrany, na pewno ciszej niż w centrum przy alejach albo Opolskiej lub innych miejskich ciągach i zimowym smogu ze spalin.
Ogólnie pełno cie na każdym forum i piszesz i wymądrzasz się w każdym temacie,raz to mieszkasz w centrum,drugim razem w Bieżanowie-ogarnij się i zapisuj sobie na karteczce.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”