Albatrosów Kraków / osiedle w okolicy ul. Golikówka od dewelopera Instal Kraków - informacje i opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
jankomuzykanto

Re: Albatrosów Kraków / osiedle w okolicy ul. Golikówka od dewelopera Instal Kraków - informacje i opinie na forum

Postautor: jankomuzykanto » 11 cze 2024, 12:27

Sprzedaż wystartuje w II/III kwartale tego roku.
wiarygodnydeweloper.pl/wkrotce-w-sprzedazy/albatrosow

Obrazek

BMX

Re: Albatrosów Kraków / osiedle w okolicy ul. Golikówka od dewelopera Instal Kraków - informacje i opinie na forum

Postautor: BMX » 11 cze 2024, 23:45

jankomuzykanto pisze:Sprzedaż wystartuje w II/III kwartale tego roku.

Ciekawe, jaką to będzie miało formułę, czy to będą bliźniaki jakieś, czy będą to takie minibloki z kilkoma mieszkaniami na różnych poziomach. Projekt mnie jakoś specjalnie nie urzeka, ale z Instalem tak mam. Dzięki za info.!

jankomuzykanto

Postautor: jankomuzykanto » 12 cze 2024, 9:11

BMX pisze:
jankomuzykanto pisze:Sprzedaż wystartuje w II/III kwartale tego roku.

Ciekawe, jaką to będzie miało formułę, czy to będą bliźniaki jakieś, czy będą to takie minibloki z kilkoma mieszkaniami na różnych poziomach. Projekt mnie jakoś specjalnie nie urzeka, ale z Instalem tak mam. Dzięki za info.!

Zapewne takie minibloki, wg informacji z internetu mieszkań będzie 16.

BMX

Postautor: BMX » 12 cze 2024, 13:50

Popytałem i słyszałem też wersję, że spore bliźniaki z garażem, więc zobaczymy.

jankomuzykanto

Postautor: jankomuzykanto » 02 sie 2024, 17:48

biznes.lovekrakow.pl/aktualnosci/plany-na-nowe-osiedle-na-rybitwach-powstanie-ponad-30-budynkow-wczesniej-rosla-tam-kukurydza_57601.html

niesasanka

Postautor: niesasanka » 23 sie 2024, 13:35

Takie duże osiedle ma powstać, tylu nowych mieszkańców, a tu praktycznie zerowa infrastruktura. Do żłobka, przedszkola czy na zakupy trzeba by jechać na Płaszów. Czyli takie mieszkanie jak na wsi...

jankomuzykanto

Postautor: jankomuzykanto » 09 gru 2024, 11:51

Instal otrzymał pozwolenie na budowę osiedla przy ul. Albatrosów - wniosek nr AU-01-4.6740.1.167.2024. Czy ktoś orientuje się ile budynków i mieszkań miałoby tam powstać? Pozwolenie obejmuje działki o powierzchni ok. 5 hektarów.

niesasanka

Postautor: niesasanka » 18 mar 2025, 11:54

Ceny na jakim poziomie tutaj obstawiacie?
Czy jest gdzieś dostępny cały plan osiedla? W pierwszym etapie są domy, a ciekawe, kiedy czas na bloki?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”