Barrakuda Kraków (Zarzecze / Lea) od DomNb - inwestycja mieszkaniowa - opinie na forum
Re: Barrakuda Kraków (Zarzecze / Lea) od DomNb - inwestycja mieszkaniowa - opinie na forum
robrexx pisze:Ktos cos ile za m2?
Raczej bym się nie spodziewał niskich cen tam.
Re: Barrakuda Kraków (Zarzecze / Lea) od DomNb - inwestycja mieszkaniowa - opinie na forum
Pod 20 najdroższe ponoć. Nie wiem czy warto 

Abstrahując od cen to rzuty z uwagi na bryłę budynku są specyficzne, nie każdemu się spodobają.
Ja jestem tradycjonalista chyba stad do mnie przemawiają rzuty mieszkań m2 i m6
Obiektywnie na plus wielkość samej inwestycji 15 mieszkań oraz ilości miejsc parkingowych większa niż mieszkań. Pewnie do tych największych będzie można/trzeba nabyć miejsca przechodnie (przejezdne)
Lokalizacja tez kwestia indywidualna, jak się tam mieszka musi odpowiedzieć ktoś kto żyje po sąsiedzku
Ja jestem tradycjonalista chyba stad do mnie przemawiają rzuty mieszkań m2 i m6
Obiektywnie na plus wielkość samej inwestycji 15 mieszkań oraz ilości miejsc parkingowych większa niż mieszkań. Pewnie do tych największych będzie można/trzeba nabyć miejsca przechodnie (przejezdne)

Lokalizacja tez kwestia indywidualna, jak się tam mieszka musi odpowiedzieć ktoś kto żyje po sąsiedzku
'712 282 - 1 950 934 zł'
tabelaofert.pl/barrakuda-juliusza-lea-120-118-krakow-krowodrza-mieszkania-na-sprzedaz,i8237915
tabelaofert.pl/barrakuda-juliusza-lea-120-118-krakow-krowodrza-mieszkania-na-sprzedaz,i8237915
Rak pisze:'712 282 - 1 950 934 zł'
2 pokoje 16-17 k na tym skrzyżowaniu ? no to idziemy na rekordy . a miało być po 5 k na Krowodrzy jesienią 2021, czy jakoś tak ...
Na Krowodrzy nigdy nie będzie tanio, to najbardziej kultowa dzielnica w tym mieście. Reszta jest nudna. Bardziej bym się spodziewał za kilka lat okazji na Rybitwach/Golikówkach, dalszych Płaszowach jak uruchomią nowe miasto. Może być sporo ciekawych mieszkań po 9-10k
A tu będą szybko lecieć ceny na 20k bo realnie to nie ma gdzie budować na Korowdrzy zostają używki, a mieszkania w tej okolicy nikt realnie nie sprzeda chyba że będzie miał jakiś losowy przypadek. Jak sprzedaż to juz w tym miejscu nigdy więcej nie kupisz. To tak jak nikt nie rozpatruje kupowania mieszkania na Starym Mieście czy Kazimierzu. Tam to już jak coś budują to 20m2 airbnb/hostel.

pozdro pisze:Na Krowodrzy nigdy nie będzie tanio, to najbardziej kultowa dzielnica w tym mieście. Reszta jest nudna. Bardziej bym się spodziewał za kilka lat okazji na Rybitwach/Golikówkach, dalszych Płaszowach jak uruchomią nowe miasto. Może być sporo ciekawych mieszkań po 9-10kA tu będą szybko lecieć ceny na 20k bo realnie to nie ma gdzie budować na Korowdrzy zostają używki, a mieszkania w tej okolicy nikt realnie nie sprzeda chyba że będzie miał jakiś losowy przypadek. Jak sprzedaż to juz w tym miejscu nigdy więcej nie kupisz. To tak jak nikt nie rozpatruje kupowania mieszkania na Starym Mieście czy Kazimierzu. Tam to już jak coś budują to 20m2 airbnb/hostel.
Kultowa? Może to nadużycie ale napewno znakomita do życia . Wszędzie blisko , bardzo dobrze skomunikowana , na rynek na nogach . Żyć nie umierać dla młodych i aktywnych.
-
Rak pisze:'712 282 - 1 950 934 zł'
Ale przynajmniej można negocjować

AdamKownacik pisze:Rak pisze:'712 282 - 1 950 934 zł'
Ale przynajmniej można negocjować : )
Jak komuś uda się coś udawać niech da znać.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”