fjrc pisze:Ma ktoś zdjęcie jak to wygląda? Jestem bardzo ciekaw
Podbijam. Przynajmniej będzie wiadomo o co chodzi.
fjrc pisze:Ma ktoś zdjęcie jak to wygląda? Jestem bardzo ciekaw
MarzenaM pisze:Stanowisko NCC jest takie samo jak w przypadku nielegalnego klimatyzatora - trzeba by osobników od płotów sądownie zmusić, W CO NIE BĘDĄ SIĘ MIESZAĆ! Oni tylko grzecznie rozmawiają i proszą, a jak delikwent pokarze im faka, to podkulają ogon i uciekają. To na co nam taki leniwy zarządca nieudacznik? Normalnie nie mieści się w głowie!
pandg pisze:
- postawienie ogrodzenia wyższego niż posadowione przez dewelopera, co zostało zrobione tylko w przypadku mieszkania w bloku D przy wejściu gdzie wymienione zostały słupki i całe przęsła na ogrodzenie chyba 183cm. W innych przypadkach ogrodzenie wciąż jest takie jak posadowione przez dewelopera czyli w zgodzie z aktem notarialnym.
pandg pisze:
Za to zgodnie z regulaminem porządkowym wspólnoty zabronione jest wyprowadzanie psów poza mieszkanie bez smyczy (przepisy porządkowe pkt 4), wprowadzanie psów w ogóle na tereny zielone wspólne (przepisy porządkowe pkt 5) oraz deptanie trawników przez ludzi (przepisy porządkowe pkt 27) - polecam przeczytać bo regulamin łamany jest setki razy dziennie
pitipiti pisze:Wielokrotnie też widziałem jak psy wyprowadzane były na tym placyku zabaw dla dzieci , przy obecności rodziców. Widocznie nie mają nic przeciwko temu żeby ich dziecko miało kontakt z odchodami itp zwierząt, ale w większości to UKR to nie ma się co dziwić.
Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości