Budowa osiedla Akacjowa Wita w Krakowie (deweloper Atal) - zdjęcia i opinie na forum
Re: Budowa osiedla Akacjowa Wita w Krakowie (deweloper Atal) - zdjęcia i opinie na forum
Idzie im to szybko do przodu, widziałem, że zwinęli ostatnio żurawie z tej budowy, więc pewnie już nie są potrzebne. Wstawiają też okna w mieszkaniach, chyba zaczęli od budynku od strony ul. Akacjowej.
Re: Budowa osiedla Akacjowa Wita w Krakowie (deweloper Atal) - zdjęcia i opinie na forum
Ogólnie, to całkiem sprawnie poszła im budowa tych bloków, tu trzeba przyznać, że sprawnie się uwinęli. Ciekawe, jak będą wyglądały wykończone.
To jeszcze mała aktualizacja z tego, jak idzie budowa nowego osiedla przy ul. Akacjowej w Krakowie.

Z mienia się, sa już okna w budynkach, chyba nawet więcej niż na tych zdjęciach.

Do tego widziałem, że przeszklenie klatki schodowej jest osłonięte jakąś folią, więc pewnie są prowadzone jakieś prace wewnątrz budynku, pewnie instalacje, wylewki, tynki itp.

Z mienia się, sa już okna w budynkach, chyba nawet więcej niż na tych zdjęciach.

Do tego widziałem, że przeszklenie klatki schodowej jest osłonięte jakąś folią, więc pewnie są prowadzone jakieś prace wewnątrz budynku, pewnie instalacje, wylewki, tynki itp.
I jeszcze jedno zdjęcie, od strony pasa startowego pobliskiego lotniska.

Od tej strony prace są chyba najmniej zaawansowane, ale chyba i tak ma to być ukończone jako całość.

Od tej strony prace są chyba najmniej zaawansowane, ale chyba i tak ma to być ukończone jako całość.
Wróć do „Akacjowa Wita Kraków (deweloper Atal) - forum mieszkańców osiedla”