[Etap. I] Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera w inwestycji Nowa 5 Dzielnica

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Nowa 5 Dzielnica, za którą odpowiada deweloper Centrum Nowoczesnych Technologii. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
Ogr

Re: [Etap. I] Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera w inwestycji Nowa 5 Dzielnica

Postautor: Ogr » 01 paź 2018, 19:29

Aha pisze:Czy obsługa w biurze jest nie miłą? Nic podobnego. Po prostu robią swoje. Jest kolejność wg zakupu mieszkania. Kto pierwszy kupił ten pierwszy dostanie mieszkanie. A do notariusza mają umawiać dopiero od
ok 10.10.

Witam ,
Ta kolejność to chyba odwrócona jest . Podpisywałem umowę deweloperska jako jedny z pierwszych . Wiem bo sami mi o tym powiedzieli ale informacji o odbiorach jak nie było tak nie ma. Nie mogę zarzucić im że są nie mili ale że są NIEKĄPETĘTNI już jak najbardziej. Brak odpowiedzi na maile, telefony a jak już były to nie na temat. Dramat ogólnie .

lucashunter10

Re: [Etap. I] Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera w inwestycji Nowa 5 Dzielnica

Postautor: lucashunter10 » 01 paź 2018, 20:51

Dokładnie. Również nie zarzucam im, że są niemili (przynajmniej Panie z biura sprzedaży). Natomiast komoletnie nie mają o niczym pojęcia i są kompletnie niekompetentni.

Co do odbiorów to wydaje mi się, że idą one budynkami. Również podpisywałem umowę bardzo wcześnie, ale na budynek A5, którego odbiory zaczną się pod koniec października...

Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”