Aż przykro patrzeć na tę inwestycję . W samym centrum okolicy, gdzie ostatnio powstało sporo fajnych inwestycji , taki koszmar.
Brak stylu , formy , pomysłu, długie betonowe balkony wzdłuż przelotowej, ruchliwej ulicy.
Myślałam , że to mieszkania socjalne , tam będą, dlatego po taniości i bez pomysłu.
Jak bardzo się myliłam, zresztą wiele innych oceniających osób też.
Mieszkania są na sprzedaż i to po 9 , 10 tys. za m.
Każda potwora znajdzie swego amatora , ale , w tej cenie ?
Szkoda tylko terenu, gdzie mogło powstać coś co cieszy oko.
Budynki wzbudzają niesmak nawet u osób mało wrażliwych na estetykę i architekturę .
Dlaczego miasto do tego dopuszcza , niedługo będzie tylko smętny beton w koło.
Forum: inwestycja Lema Kraków od Wawel Service - mieszkania na Dąbiu
Re: Forum: inwestycja Lema Kraków od Wawel Service - mieszkania na Dąbiu
W tej cenie to mozna miec odra tower z widokiem na odre czy wislane tarasy z widokiem na wisle. Pewnie w podobnej cenie mozna miec ostatnie pietra Tarasy Verona z widokiem na kopiec i pelnym przeszkleniem. Hehe smieczne ze ktos jest na to chetny.
-
iska pisze:Aż przykro patrzeć na tę inwestycję . W samym centrum okolicy, gdzie ostatnio powstało sporo fajnych inwestycji , taki koszmar.
Brak stylu , formy , pomysłu, długie betonowe balkony wzdłuż przelotowej, ruchliwej ulicy.
Myślałam , że to mieszkania socjalne , tam będą, dlatego po taniości i bez pomysłu.
Jak bardzo się myliłam, zresztą wiele innych oceniających osób też.
Mieszkania są na sprzedaż i to po 9 , 10 tys. za m.
Każda potwora znajdzie swego amatora , ale , w tej cenie ?
Szkoda tylko terenu, gdzie mogło powstać coś co cieszy oko.
Budynki wzbudzają niesmak nawet u osób mało wrażliwych na estetykę i architekturę .
Dlaczego miasto do tego dopuszcza , niedługo będzie tylko smętny beton w koło.
dlaczego miasto dopuszcza? Bo wydaje zgody wszystkim, ktorzy odpowiednio sypną hajsem. Oto dlaczego : D
Blok przy Lema już prawie skończony, szału nie ma, ale chyba i tak lepiej niż po sąsiedzku.

Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera, ktoś się może orientuje jak tam z terminami?

Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera, ktoś się może orientuje jak tam z terminami?
Wygląda na to, że kolejny budynek inwestycji Wawel Service przy ul. Lema w Krakowie, jest już ukończony, przynajmniej z zewnątrz.

Moim zdaniem wygląda znacznie lepiej, niż ten, który został wybudowany wcześniej.

Ruszyły już odbiory nowych mieszkań od dewelopera w tym budynku, a jeżeli nie, to kiedy ruszają?

Za to zastanawia mnie ten teren, który jest ogrodzony przez dewelopera w dalszym ciągu. Jeszcze całkiem spora działka, myślicie, że zmieści się tam jeszcze jeden blok? Ma ktoś jakieś informacje na temat tego, co tam powstanie? Kolejny budynek mieszkalny, czy coś innego? A może już nic tam nie będą budować?

Moim zdaniem wygląda znacznie lepiej, niż ten, który został wybudowany wcześniej.

Ruszyły już odbiory nowych mieszkań od dewelopera w tym budynku, a jeżeli nie, to kiedy ruszają?

Za to zastanawia mnie ten teren, który jest ogrodzony przez dewelopera w dalszym ciągu. Jeszcze całkiem spora działka, myślicie, że zmieści się tam jeszcze jeden blok? Ma ktoś jakieś informacje na temat tego, co tam powstanie? Kolejny budynek mieszkalny, czy coś innego? A może już nic tam nie będą budować?
Hej, tak. Bedzie jeszcze jeden blok na tym pustym placu. Jesli chodzi o odbiory, to jest duza szansa, ze ruszą w lutym.
Pzdr
Pzdr
Fajna byla okolica to napchali tych blokow jeden w drugim. Okropnie to zaczyna wygladac.
ITGeek pisze:Fajna byla okolica to napchali tych blokow jeden w drugim. Okropnie to zaczyna wygladac.
Nowy etap ruszył, z nowymi cenami

-
Martab pisze:ITGeek pisze:Fajna byla okolica to napchali tych blokow jeden w drugim. Okropnie to zaczyna wygladac.
Nowy etap ruszył, z nowymi cenami
No to pojechali

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”