Plus połowa airbnb.
Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą
Re: Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą
No jak dla mnie to średnio to wygląda i porozmawiaj z ludźmi, którzy tam urzadzają mieszkania - powodzenia z tymi łukami
Plus połowa airbnb.
Plus połowa airbnb.
Re: Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą
Czy ktoś wie czy przy zakupie mieszkania 70m+ miejsce/miejsca postojowe były do kupienia obligatoryjnie?
Kilka dni temu byłem w okolicy i chyba rozpoczęły się prace ziemne związane z budową kolejnego etapu.
pudel pisze:Kilka dni temu byłem w okolicy i chyba rozpoczęły się prace ziemne związane z budową kolejnego etapu.
Tak, ciekawe czy zmienią wielkość mieszkań, bo kawalerki okazały się najmniej chodliwym towarem w budynku W.
Na targach mieszkań dowiedziałem się, że pod koniec roku ma ruszyć sprzedaż mieszkań.
Niestety usłyszałem również, że ceny mają być większe jak w budynku W (czego można było się spodziewać).
Niestety usłyszałem również, że ceny mają być większe jak w budynku W (czego można było się spodziewać).
-
paskins007
Hej, a czy ktoś może pamięta jakie były średnio w ostatnim etapie ceny za mieszkania 50-60 m2 i jak szybko poszła sprzedaż?

Obecnie widać ruszyły roboty z kolejną inwestycją
Ceny w okolicach 14k, im wyżej tym drożej, im niżej tym taniej. To będzie najfajniejszy budynek ze wszystkich które tam powstają, ciekawe czy odlecą z cenami tak jak atal ostatnio 
NeVeS pisze:Ceny w okolicach 14k, im wyżej tym drożej, im niżej tym taniej. To będzie najfajniejszy budynek ze wszystkich które tam powstają, ciekawe czy odlecą z cenami tak jak atal ostatnio
14k masz na myśli w nowym budynku czy wspominasz o mieszkaniach 50-60m gdzie pisano wyżej?
Na start było ~13.8K pod koniec 14.8K
Teraz spodziewam się cen wielkości 17K na start
Teraz spodziewam się cen wielkości 17K na start
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”